Zavárame, marinujeme, nakladáme. V tejto knihe vám predstavujeme širokú paletu klasických receptov, ktoré sa v mnohých rodinách tešia veľkej obľube. Zobraziť viac
Zaváranie je jednou z najdôležitejších zastávok slnečného obdobia, vďaka ktorej si môžeme na police našej komory vyčarovať skutočné pklady a v pochmúrnych zimných dňoch si nimi môžeme za okamih pripomenúť všetky chute a vône leta... Zobraziť viac
Vlastnoručne pripravené marmelády chutia jednoducho znamenite. Obsahujú nielen veľa lásky, ale aj plné priehrštie vynikajúcich surovín. V knihe sa dozviete všetko potrebné, aby sa vám zaváranie podarilo... Zobraziť viac
Zaváranie, nakladanie, marinovanie ...staré kulinárske umenie, ktorému sa dá ľahko naučiť. Vďaka nemu sa môžeme po celý rok tešiť z voňavých, vlastnoručne vyrobených pochúťok... Zobraziť viac
Namiesto do obchodu do špajze. Vytvoriť chuťovo umelecké dielo v zaváracom pohári je totiž ľahké a predovšetkým vynikajúce! Nahliadnite s nami do tajov zavárania a pripravte si zlaté mirabelky, tymianové marhule, nakladané čerešne alebo zaváranú paštétu.. Zobraziť viac
Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu. S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je... Zobraziť viac
Viac než 150 receptov – od sladkých marmelád po ostré horčice, od pikantnej nakladanej zeleniny po mäsové špeciality, od ochutených olejov a octov po ovocné džemy a sirupy... Zobraziť viac