Múčniky od výmyslu sveta – ovocné, plnkové, s múkou aj bez múky, každý si vyberie. Cheesecaky a torty na každú príležitosť – na všedné dni, nedeľu či oslavu. Pečivo a chlebíky, ktoré milujete... Zobraziť viac
Máte chuť na niečo sladké? Nech sa páči! Ponúkame koláče, koláčiky, zákusky, krémy, pudingy, zmrzliny, nápoje. Slovom, maškrty na všetky spôsoby! Zobraziť viac
Máte chuť na niečo sladké? Nech sa páči! Ponúkame koláče, koláčiky, zákusky, krémy, pudingy, zmrzliny, nápoje. Slovom, maškrty na všetky spôsoby! Zobraziť viac
Najobľúbenejšia knižná edícia na Slovensku pokračuje. Už 23. kniha, zostavená z rodinných receptov čitateľov týždenníka Život, sa venuje vareniu a pečeniu bez váženia a merania. Gramy a mililitre tentoraz nahradili hrnčeky, lyžice a lyžičky... Zobraziť viac
Zbierka originálnych dezertov, ktoré síce chutia a vyzerajú hriešne, no sú tajne zdravé a FIT. Každý si chce zamaškrtiť a zároveň nepriberať - a s týmto ti pomôžeme práve my... Zobraziť viac
Medzi overenými čitateľskými dobrotami si svoje nájdu milovníci tort, kysnutých koláčov či drobného pečiva. Okrem klasických, na plechu pečených múčnikov, ponúka knižka pre gazdinky aj pestrú zmes sladkostí, pri ktorých rúru ani netreba zapínať. Zobraziť viac
Múčniky od výmyslu sveta – ovocné, plnkové, s múkou aj bez múky, každý si vyberie. Cheesecaky a torty na každú príležitosť – na všedné dni, nedeľu či oslavu. Pečivo a chlebíky, ktoré milujete... Zobraziť viac
Známa moderátorka a úspešná autorka kníh a DVD Emma Tekelyová, vyznávačka zdravého životného štýlu a štíhlej línie, sa priznáva, že je milovníčka sladkostí... Zobraziť viac
Edícia Aké ľahké prináša tri nové prehľadné kuchárske knihy pre modernú domácnosť: Cestoviny, Kurča a Mafiny. Či už hľadáte recepty na výborné mäso a hydinu... Zobraziť viac
Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní... Zobraziť viac
Prvá jedinečná fitness kuchárka od známej FIT dvojice We Lift Together, vďaka ktorej zabudneš na nudu v kuchyni. Už si viac nemusíš odopierať sladkosti a zbytočne sa stresovať s nezmyselnými diétami. Konečne môžeš... Zobraziť viac
Fondánový nákyp z tmavé čokolády, neodolatelně hladká krémová mléčná rýže, šťavnaté ovoce, křupavá banánová tempura máčená v karamelové omáčce nebo osvěžující citronový tvarohový koláč... Jejich příprava zabere pouhých 5, 10, 15, 20, 25 a 30 minut... Zobraziť viac
Chceli by ste vedieť, na akom koláči si v detstve najviac pochutnávali Dominika Cibulková, Adela Banášová, bratia Hossovci, Jana Kirschner, Oľga Feldeková... Zobraziť viac
Čokoláda - tajuplný poklad starých Aztékov, lahodný elixír šťastia a mladosti - je zaiste najobľúbenejšou pochutinou ľudstva. Cukrárske remeslo dnes zažíva "čokoládovú renesanciu"... Zobraziť viac
Kniha ponúka osvedčené recepty na prípravu sladkých múčnikov na všedné, ale aj na sviatočné dni, recepty na slané koláče i na domáci chlieb. Skúsení autori nahradili váženie surovín meraním pomocou hrnčeka, v niektorých prípadoch použili aj iné miery... Zobraziť viac
1 000 receptov od najvýznamnejších českých cukrárov a kuchárov. Viac ako tisíc farebných fotografií sladkých jedál i postupov ich prípravy. Rozsiahla kapitola sladkých jedál pre diabetikov... Zobraziť viac
Pri príprave Neodolateľných nanukov sa zabavíte a osviežite svoju rodinu i priateľov. Táto neodolateľná zbierka receptov obsahuje čerstvé pochúťky plné zdravého ovocia, nanuky s čokoládou pre labužníkov, netradičné príchute... Zobraziť viac
Jedna brambora, rýže od večera, dvě pomačkané hrušky… stojí za to je uchovávat? Ano, rozhodně je nevyhazujte! Vařit ze zbytků je chytré, výhodné a šetrné vůči životnímu prostředí a výsledek je neuvěřitelně chutný... Zobraziť viac
Jemné krémové, ale aj chrumkavé, korenisté a pikantné, s paradajkami a bylinkami, krevetami a kuracím mäsom, studené alebo teplé. Nové recepty na creme brulée a panna cottu vás nadchnú novými chuťami a neuveriteľnými kombináciami... Zobraziť viac
Tradiční, léty prověřené recepty na cukrářské výrobky a mnoho praktických rad a zkušeností děděných z generace na generaci v rodině známého cukráře a autora úspěšné publikace Pečeme a zdobíme perníky... Zobraziť viac