Sushi je delikatesa, na níž si po celém světe pochutnávají miliony lidí a své stálé místo si našla i u nás. Bohužel však většina lidí stále chodí za touto japonskou pochoutkou pouze do restaurací, protože před její domácí přípravou mají... Zobraziť viac
V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej jednotlivým druhom presvedčia aj tých najzarytejších mäsožravcov, aby ochutnali... Zobraziť viac
Cestoviny sú súčasťou jedálnička už od čias antického Ríma. V súčasnosti sú však oveľa obľúbenejšie než kedykoľvek predtým, či už ide o úžasnú rozmanitosť talianskych cestovinových špecialít, alebo o ázijské cestovinové jedlá... Zobraziť viac
Ako jednoducho pohostiť nečakanú návštevu a zahnať hlad rýchlym, nekalorickým a hlavne zdravým olovrantom? Pripravte si hummus. A nemusí to byť len ten klasický z cíceru, cesnaku a oleja. Vyskúšajte napríklad sladko-ostrú chuť pečenej tekvice.. Zobraziť viac
Jezte jako vaše oblíbená postava od bentó po yakisoba Máte rádi anime a japonskou kuchyni? Co takhle to propojit? Stává se vám při sledování vašeho oblíbeného anime filmu či seriálu, že se vám sbíhají sliny nad večeří vašeho... Zobraziť viac
K nedělnímu kalendáři vycházejí malé knížečky receptů vždy speciálně zaměřené. Vyšly už recepty základní, slavnostní a ovocné dezerty a moučníky. Letos k nim přibyly saláty a pomazánky, které mohou sloužit jako rychlé a... Zobraziť viac
Šaláty sa v súčasnosti, keď sa do popredia dostáva myšlienka zdravého stravovania, tešia stále väčšej obľube, najmä pre svoju rozmanitosť, jednoduchú prípravu a priaznivú energetickú hodnotu. Podávajú sa ako príloha k hlavným... Zobraziť viac
Knida dobrých receptov Zobraziť viac
V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej jednotlivým druhom presvedčia aj tých najzarytejších mäsožravcov... Zobraziť viac
Chvíle, kdy si spolu sednete ke stolu, naservírujete všem jejich oblíbená jídla, povídáte si a čas příjemně plyne... to jsou neopakovatelné okamžiky, na které rodina i přátelé rádi vzpomínají... Zobraziť viac
Obyčajne najlepšie chutí domáca kuchyňa. Kuchárska kniha Minútové variácie vás naučí vo veľmi krátkom čase pripraviť doma chutné jedlo pre rodinu i pre nečakaných hostí. Zobraziť viac
250 receptů na pomazánky pro každou příležitost... Zobraziť viac
Rýchlo, tvorivo a typicky po taliansky... Zobraziť viac
František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božskú" kuchyňu... Zobraziť viac
Rýchlo, prakticky, zdravo. Šaláty a nátierky na všetky príležitosti. Veľké množstvo receptov na prípravu, ktoré určite zvládnu aj menej skúsené kuchárky. Zobraziť viac
Česká zelenina je náš národní poklad, který mnozí z nás nedoceňují a dávají přednost dovozním a exotickým druhům. Již naši... Zobraziť viac
Kniha Šaláty na celý rok vám pomôže zbaviť sa stresu pri plánovaní jedálneho lístka. Úžasná zbierka medzinárodných receptov obsahuje mnoho nápadov na vyvážené šaláty, ktoré môžu slúžiť ako hlavné jedlo, predjedlo, príloha alebo dezert... Zobraziť viac
Táto inšpiratívna kuchárska kniha obsahuje 120 receptov na grilovanie a prípravu šalátov, na ktoré človeku už pri prvom pohľade začnú tiecť slinky. Nájdete v nej kapitoly venované grilovaniu rýb a plodov mora, hydiny, mäsa, zeleniny, šalátov i dezertov. Zobraziť viac
Kniha “Labužníkův lexikon” je abecedně řazený obrázkový slovník pro ty, kteří se nechtějí omezit pouze na znalost domácí české kuchyně. Zobraziť viac