Obsah: Gaštanový krémeš Krémeš Salajkové rezy Snehové rezy Farebné rezy Slávnostné rezy Televízne... Zobraziť viac
Obsah: Horúca rezancová štrúdľa Citrónová torta Punčová torta Linecké venčeky Mriežkový linecký koláč Husárske... Zobraziť viac
Z obsahu: Čokoládová bábovka Kokosová bábovka Klasická bábovka Mramorová bábovka Orieškovo-čokoládova bábovka... Zobraziť viac
Ľudia na celom svete dnes znovu objavujú radosť z domáceho pečenia chleba. Kniha renomovaného pekára Emmanuela Hadjiandreoua ponúka viac ako 60 jednoduchých... Zobraziť viac
I s malou domácí pekárnou se dají dělat velké zázraky. Inspirujte se postupy známé pekařky Ivy Trhoňové, která ve vaší kuchyni rozehraje lahodný koncert chutí a vůní! Čekají na vás do detailu vyladěné recepty na... Zobraziť viac
Kto sú coolinári? Ľudia, ktorých baví všetko, čo súvisí s dobrou kuchyňou a varením. Pritom vôbec nemusí ísť o profesionálov. Stačí, ak majú v sebe vášeň pre dobré jedlo ako obľúbená kuchárska dvojica ... Zobraziť viac
Obsah: - Pomarančovo-čokoládové créme brulée - Pomarančové čokoládové guľky - Čokoláda na čierno-bielo - Horúce čokoládové sabayon - Veselý čokoládový mafin - Čokoládový mousse - Klasický čokoládový puding - Čokoládové fondue - Čokoládové... Zobraziť viac
Mladá cukrárka, ktorá sa rozhodla prezradiť všetky svoje výrobné tajomstvá a zaručene vás naučiť piecť. Lulus cukrárka je cukrárska kniha, ktorá obsahuje 59 podrobných receptov na takmer 180 stranách. Nádherné torty, macarons, ... Zobraziť viac
Pokračovanie bestselleru o kváskovaní, ktorý prináša ďalšie recepty plné chute a vône na naše stoly. Slovenské i zahraničné odborníčky a profesionálne pekárky v kváskovaní odokrývajú svoje recepty, ktoré sú rodinnými pokladmi ich kuchyne. Kniha je... Zobraziť viac
Obsah: Adventný veniec Adventý kalendár Biskupský chlebíček Mandľovo-hrozienkový zákusok Orechové košíčky Medové guľky... Zobraziť viac
Prvá z pripravovanej edície malých kuchárskych kníh. Nájdete v nej 90 receptov na torty a sviatočné zákusky, ale aj recepty na rezy, koláče, bábovky a sladké chlebíčky. Vychutnajte si príjemnú atmosféru s priateľmi či s rodinou pri šálke čaju... Zobraziť viac
Pekařina je staré voňavé řemeslo, které dnes s radostí opět objevujeme. Ponořte se do světa domácího pečení a s ním spojených tradic. Upečte si kváskové pečivo v troubě, domácí pekárně či v remosce. Autorky pro vás s láskou připravily knihu plnou ... Zobraziť viac
Napíšte si svoje obľúbené recepty z kvásku tak, ako sa páči vám. Doplňte ich o kresby, či náčrty postupu či obohaťte o rôzne poznámky a vylepšenia k receptu. V zápisníku navyše nájdete vytlačených aj 15 najvyhľadávanejších receptov z kvásku... Zobraziť viac
Jedinečná kniha zdravých a chutných dezertov. Obsahuje recepty bez klasickej múky a bez klasického cukru, ktoré sú vhodné pre ľudí trpiacich intoleranciou alebo alergiou na lepok, pre všetkých, ktorí si chcú udržať štíhlu líniu... Zobraziť viac
Skvelé vafle Jahodovo-tvarohová torta Nepravé rafaelo guľky Gaštanové kocky alebo torta Syrová torta s mandarínkami... Zobraziť viac
Líbí se vám představa domácího pečiva, ale děsí vás vidina, že jeho přípravou strávíte celý den? Tak se vrhněte na ty nejlepší slané i sladké recepty z droždí od pekařky Ivy Trhoňové, které ocení nejen plně zaměstnaní lidé. Dokonalá jídla pro každou... Zobraziť viac
Kuchařka, která voní čerstvě upečeným chlebem, který provoní domov. Chléb byl, je a bude součástí našeho života. Proč si ho tedy neupéct v pohodlí domova? Tato kniha nabízí širokou škálu chutných a voňavých receptů... Zobraziť viac
Libujete si také v překvapeních? Nic není nemožné. Z mouky, karobového, kypřicího nebo pudinkového prášku - samozřejmě bez lepku - se dají vykouzlit neuvěřitelně chutné kousky vánočního cukroví, nadýchané koláče a buchty i osvěžující moučníky jako sen... Zobraziť viac
Pravý chlieb sa pečie s kváskom, aj keď jeho príprava je časovo náročnejšia, než ako keby sme pracovali s droždím. Je dôležité si správne zadeliť čas medzi kváskovaním, miesením a pečením... Zobraziť viac
Kuchařka Zmrzliny Poctivá zmrzlina z kvalitních surovin je absolutním hitem posledních let. Jak ji připravit doma? Redaktorka časopisu Apetit Kateřina Kočičková vás provede přípravou zmrzlin, sorbetů a nanuků. Nová kuchařka Zmrzliny z edice Apetit... Zobraziť viac