obsahu: Medovo-balzamové medailóniky Japonské hydinové ražne (yakitori) Morčacie mäso obalené slaninkou Morčacie rolky plnené syrom Citronový sumec na ražni Sviečkovica plnená slivkami... Zobraziť viac
Kniha svetoznámeho amerického autora kuchárskych kníh o grilovaní Stevena Raichlena prináša viac než šesťdesiat dokonale vyladených receptov zameraných na grilovanie zeleniny. Vyberie si naozaj každý – vegetariáni i všežravci... Zobraziť viac
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život... Zobraziť viac
Naučíte sa grilovať na otvorenom ohni kotlety, steaky, rebierka, hydinu a ryby, vyberiete k nim najlepšiu prílohu z množstva grilovacích zmesí, relišov, sáls a pást... Zobraziť viac
Nič viac, ale ani nič menej ako 101 veľmi dobrých rád na začiato: - Potrebné informácie v kocke - Odborné rady krok za krokom, za rozumnú cenu<br>- Základné znalosti o grilovaní zahrnuté v 101 jednoduchých radách... Zobraziť viac
Najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním a barbecue pre nadšencov i profesionálov. Nepochybne najzaujímavejšia, najrozsiahlejšia a najpremyslenejšia kniha všetkých čias o grilovaní… je predurčená stať sa základnou príručkou profesionálnych i domácich... Zobraziť viac
Naučíte sa grilovať na otvorenom ohni kotlety, steaky, rebierka, hydinu a ryby, vyberiete k nim najlepšiu prílohu z množstva grilovacích zmesí, relišov, sáls a pást... Zobraziť viac
Najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním a barbecue pre nadšencov i profesionálov.Nepochybne najzaujímavejšia, najrozsiahlejšia a najpremyslenejšia kniha všetkých čias o grilovaní. Zobraziť viac
Nové vydanie obľúbenej kuchárskej knihy... Zobraziť viac
Tieto knihy sú určené všetkým, ktorí si chcú pripraviť rýchle a jednoduché, ale pritom zdravé jedlá. Obsahujú aj mnoho receptov vhodných pre vegetariánov alebo vegánov. Zobraziť viac
Najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním a barbecue pre nadšencov i profesionálov. Nepochybne najzaujímavejšia, najrozsiahlejšia a najpremyslenejšia kniha všetkých čias o grilovaní… je predurčená stať sa základnou príručkou profesionálnych i domácich... Zobraziť viac
Špeciality na grile. Zobraziť viac
Kniha obsahuje receptúry na tradičné spracovanie surovín, ale aj receptúry s využitím nových dostupných surovín a technológií. Zobraziť viac
Tieto knihy sú určené všetkým, ktorí si chcú pripraviť rýchle a jednoduché, ale pritom zdravé jedlá. Obsahujú aj mnoho receptov vhodných pre vegetariánov alebo vegánov. Zobraziť viac
Nové vydanie obľúbenej kuchárskej knihy... Zobraziť viac
Kniha obsahuje množstvo receptov od klasických steakov, cez chutné grilované kotlety, pečienky pre labužníkov, grilované kurčatá, rôzne hydinové pochúťky, ryby priamo z pahreby, klobásové hody, špízy, toasty až po chladené nápoje na dobrú zábavu... Zobraziť viac
Ottova kuchárka Grilovanie vám povie všetko, čo potrebujete vedieť o príprave pohostenia na grile pre rodinu i hostí Zobraziť viac