Najúspešnejší foodbloger sa vracia s knihou famóznych receptov, ktoré pošteklia všetky vaše chuťové poháriky... Zobraziť viac
Dva roky po úspešnom debute MOJE JEDLO pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov. Naďalej neopúšťa... Zobraziť viac
Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok. Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa... Zobraziť viac
Autorka Hanka Sekulová už dávno prišla k poznaniu, že nám všetkým bez výnimky škodí konzumácia chemických jedov, ktoré sú dnes obsiahnuté vo väčšine priemyselne vypestovaných a spracovaných potravín. Vyše tridsať rokov zbierala... Zobraziť viac
Po mimoriadne úspešnom prvom vydaní knižky prichádza autorka Paulína Závodská s druhým pokračovaním. Verím, že vám táto kniha pomôže zorientovať sa v záhadnom ochorení, akou je histamínová intolerancia a nájdete v nej veľa obľúbených receptov vhodných... Zobraziť viac
Slovegán je prvá skutočná slovenská vegánska kuchárka. Nájdete v nej 78 tradičných slovenských receptov v netradičnej vegánskej verzii. Nechýbajú najväčšie vychytávky slovenskej kuchyne - halušky, pirohy, guláš, sviečková alebo segedín... Zobraziť viac
Pripravte si doma pravé japonské vegetariánske lahôdky: rámen, miso, suši a jedlá z ryže, zeleninové chuťovky, grilované jakitori aj dezerty. Stevan Paul, autor úspešnej kuchárskej knihy Japonská kuchyňa... Zobraziť viac
Táto kniha sa vo svojom úvode zaoberá základnými pravidlami zdravého stravovania. Nájdete v nej klasické jedlá talianskej kuchyne a recepty na báze tradičných i menej známych obilnín a najrôznejších druhov zeleniny vrátane predjedál, omáčok, pizze i... Zobraziť viac
Zdravé a chutné jídlo nemusí být náročné na čas a finance. Prověřený způsob stravování, který léčí je založen především na místní zelenině a bylinkách včetně těch divokých jako například bršlice či jitrocel... Zobraziť viac
Populární ruský autor sestavil skvělou praktickou kuchařku, jež je založena na principech blahodárně působící a velmi chutné vegetariánské stravy. Dozvíte se mnoho zajímavého i důležitého o stravě a její přípravě... Zobraziť viac
Dva roky po úspešnom debute Moje jedlo pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov. Naďalej neopúšťa pestrý jedálniček s ľahkými a zdravými receptami, tentoraz však ponúka ešte tvorivejšiu kuchyňu... Zobraziť viac
Sú malé a neodolateľné – tieto sladké a pikantné minikoláčiky a minichuťovky nielenže skvele chutia, ale tiež výborne... Zobraziť viac
Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok. Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa... Zobraziť viac
Martin Pyco Rausch, známy predovšetkým ako moderátor a hudobný dramaturg, patrí k vášnivým kulinárom. Zobraziť viac
Klíčky sú úžasné! Suché semeno nasaje trochu vody, praskne jeho ochranný obal (šupka) a začnú sa s ním diať pozoruhodné veci. Nielenže mnohonásobne zväčší svoje rozmery, ale aj obsah mikro a makro nutrientov. O tom, ako nakličovať jednotlivé druhy... Zobraziť viac
Kniha obsahuje recepty na sladké dezerty– vegánske, bezlepkové, s použitím prírodných sladidiel a zdravých surovín –, pričom... Zobraziť viac
Pojednání o zabíjení zvířat a vegetariánství z hlediska buddhistického, všeobecně etického i exaktně racionálního... Zobraziť viac
Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu. Najdete... Zobraziť viac
Čo môže byť opojnejšie než vôňa čerstvo upečených dobrôt šíriaca sa z kuchyne?! Táto nádherne spracovaná farebná kuchárska kniha v exkluzívnej väzbe prináša fascinujúci výber vynikajúcich receptov z celého sveta... Zobraziť viac
Krása grilování spočívá v jeho jednoduchosti a nekomplikovanosti, dobrém jídle a příjemné společnosti. Grilování znamená mnohem víc než položit kus masa na rošt a otevřít konzervu s omáčkou. V této knize je kladen důraz... Zobraziť viac