Práve sa pozeráš na druhé pokračovanie našej kuchárskej knihy Príbehy z kuchyne. Povieme ti to hneď na začiatok. Milujeme vôňu čokolády, chuť lesných čučoriedok a makové úsmevy nám tiež nie sú cudzie. Zbožňujeme visieť na dvierkach rúry, dýchať vôňu... Zobraziť viac
Martin Pyco Rausch, známy predovšetkým ako moderátor a hudobný dramaturg, patrí k vášnivým kulinárom. Zobraziť viac
V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej jednotlivým druhom presvedčia aj tých najzarytejších mäsožravcov... Zobraziť viac
Máme pre vás dobrú správu: k vašim obľúbeným lahôdkam s vysokým obsahom tuku existujú aj nízkotučné varianty. Zobraziť viac
"V knihe nájdete všelijaké recepty, polievky, omáčky, pečené mäsá, dusenú zeleninu a šaláty. Teda, každý si môže vybrať podľa chuti. Myslím, že i vegetariáni si tu nájdu zopár takých jedál, ktoré by radi vyskúšali..." Zobraziť viac
Jednotlivé lahodné recepty sú veľmi prehľadne rozpísané: slovenský názov, taliansky názov, suroviny a stupeň zložitosti prípravy (jednoduchá, náročná, stredne náročná), ako aj pre koľko porcií je uvedený recept... Zobraziť viac
Vraví sa, že jedlo je liek, ale i to, že jedlo spája. Nás dve teda určite spojilo. Dokonca aj vyliečilo. Z vlastnej skúsenosti môžeme prezradiť, že bez dobrého a kvalitného jedla deň nie je ani náhodou kompletný. Preto sme sa rozhodli, že... Zobraziť viac
Knižka obsahuje recepty na sladké dezerty– vegánske, bezlepkové, s použitím prírodných sladidiel a zdravých surovín –, pričom všetky sme odskúšali v raw cukrárni frangipani... Zobraziť viac
Čo môže byť opojnejšie než vôňa čerstvo upečených dobrôt šíriaca sa z kuchyne?! Táto nádherne spracovaná farebná kuchárska kniha v exkluzívnej väzbe prináša fascinujúci výber vynikajúcich receptov z celého sveta... Zobraziť viac
Pokračovanie bestselleru o kváskovaní, ktorý prináša ďalšie recepty plné chute a vône na naše stoly. Slovenské i zahraničné odborníčky a profesionálne pekárky v kváskovaní odokrývajú svoje recepty, ktoré sú rodinnými pokladmi ich kuchyne. Kniha je... Zobraziť viac
Radi by ste sa stravovali zdravšie, ale nechcete sa vzdať svojich obľúbených pokrmov? V našej modernej kuchárskej knihe nájdete veľa originálnych nápadov ako pridať zeleninu ku každému jedlu, a tak vyhovieť požiadavkám lekárov... Zobraziť viac
Ak ste boli doteraz zvyknutý spoliehať sa na hotové jedlá, možno si pri varení nebude dosť istý sami sebou alebo nebudete poznať dostatok jedál, na ktoré by ste sa mohli spoľahnúť. Táto knihy vám dodá... Zobraziť viac
Krok za krokom sa naučíte pripraviť vegetariánske pochúťky – napríklad bylinkové halušky s paprikovou omáčkou, špenátovú pizzu či vyše 125 ďalších vynikajúcich jedál! ... Zobraziť viac
Čo môže byť opojnejšie než vôňa čerstvo upečených dobrôt šíriaca sa z kuchyne?! Táto nádherne spracovaná farebná kuchárska kniha v exkluzívnej väzbe prináša fascinujúci výber vynikajúcich receptov z celého sveta... Zobraziť viac
V knihe Naservírujte si víťazstvo opisuje Djokovič ako prežil bombardovanie jeho rodného Belehradu, i to, ako sa z vojnou poznačenej krajiny dostal medzi tenisovú elitu. Zároveň prezrádza stravu, ktorá ho vyliečila... Zobraziť viac
Potrebujete si dodať energiu? Chcete podporiť svoj imunitný systém? Alebo hľadáte len niečo ľahké na zahryznutie? Recepty na tieto vegetariánske guľôčky využívajú prísady bohaté na sacharidy s nízkym glykemickým indexom... Zobraziť viac
V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej jednotlivým druhom presvedčia aj tých najzarytejších mäsožravcov... Zobraziť viac
Slovegán je prvá skutočná slovenská vegánska kuchárka. Nájdete v nej 78 tradičných slovenských receptov v netradičnej vegánskej verzii. Nechýbajú najväčšie vychytávky slovenskej kuchyne - halušky, pirohy, guláš, sviečková alebo segedín... Zobraziť viac
Dva roky po úspešnom debute Moje jedlo pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov. Naďalej neopúšťa pestrý jedálniček s ľahkými a zdravými receptami, tentoraz však ponúka ešte tvorivejšiu kuchyňu... Zobraziť viac
Populárny ruský autor zostavil vynikajúcu praktickú kuchársku knihu, založenú na princípoch blahodárne pôsobiacej a veľmi chutnej vegetariánskej stravy. Dozviete sa veľa zaujímavého a dôležitého o strave i jej príprave... Zobraziť viac