Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok. Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa... Zobraziť viac
Dva roky po úspešnom debute MOJE JEDLO pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov. Naďalej neopúšťa... Zobraziť viac
Je možné, aby nevinne pôsobiaca obilnina stála za väčšinou bežných zdravotných problémov? Ľahšie tomu uveríte po zistení, že zjedenie dvoch krajcov celozrnného chleba zvýši hladinu cukru v krvi viac, než keby ste zjedli dve polievkové lyžice cukru.... Zobraziť viac
Účelom tejto kuchárky, napísanej známou blogerkou, nie je len inšpirácia novými a pre niektorých aj netradičnými receptami a ingredienciami. Je to hlavne dôkaz, že aj život bez cukru môže byť dlhodobo udržateľný, a to bez akéhokoľvek... Zobraziť viac
Autorka Hanka Sekulová už dávno prišla k poznaniu, že nám všetkým bez výnimky škodí konzumácia chemických jedov, ktoré sú dnes obsiahnuté vo väčšine priemyselne vypestovaných a spracovaných potravín. Vyše tridsať rokov zbierala... Zobraziť viac
Skvelé dezerty, pri ktorých ani nezbadáte, že sú zo zdravších surovín! Marlenka, šúľance, jahodové knedličky či bounty tyčinky? Aj z týchto dobrôt sa dajú pripraviť skvelé a nutrične hodnotné verzie. Sladké a fit = málo kalórií a veľa... Zobraziť viac
Po mimoriadne úspešnom prvom vydaní knižky prichádza autorka Paulína Závodská s druhým pokračovaním. Verím, že vám táto kniha pomôže zorientovať sa v záhadnom ochorení, akou je histamínová intolerancia a nájdete v nej veľa obľúbených receptov vhodných... Zobraziť viac
Chutné recepty vo vašom diétnom jedálničku!Táto kniha vám ponúka špeciálnu sacharidovú diétu, s ktorou budete môcť úspešne... Zobraziť viac
Ste závislí od sladkého? Návod, ako sa tejto závislosti zbaviť a zároveň si očistiť telo aj myseľ a vykročiť k zdravšiemu a spokojnejšiemu životu, vám teraz prináša kniha Nesladím. Na jednej strane, je úprimnou výpoveďou autoriek, ktoré... Zobraziť viac
Vo voľnom pokračovaní svetového bestselleru Život bez pšenice autor čitateľom pomáha s novým životným štýlom potom, ako sa vzdali pšenice. Od vydania prvej knihy, ktorá zmenila celé odvetvie, sa nazbieralo množstvo ďalších informácií ... Zobraziť viac
Kniha Sladkosti, od ktorých sa nepriberá 2 obsahuje 36 nových receptov na koláče, torty, dezerty aj rýchle maškrty, ktoré zvládne každá žena, aj začiatočníčka... Zobraziť viac
Je vám ľúto, že si nemôžete dopriať rôzne sladké dobroty, ktoré s pôžitkom konzumujú vaši priatelia a známi? Táto kniha vás naučí pripraviť si vlastné bezlepkové...k Zobraziť viac
Táto vynikajúca kuchárska kniha obsahuje veľa receptov na zdravú a jednoduchú prípravu jedál, tentoraz bezlepkových, a to od pečiva cez rozličné placky, palacinky, halušky, pizze a... Zobraziť viac
Táto kniha sa vo svojom úvode zaoberá základnými pravidlami zdravého stravovania. Nájdete v nej klasické jedlá talianskej kuchyne a recepty na báze tradičných i menej známych obilnín a najrôznejších druhov zeleniny vrátane predjedál, omáčok, pizze i... Zobraziť viac
Sladkosti možno pripraviť aj zdravo a moja kuchárska kniha je toho dôkazom. Kombinuje raw, vegánsky, bezlepkový aj klasický prístup. Nevzdávam sa cukru, ale usilujem sa nahrádzať ho prírodnými sladidlami. Namiesto pšeničnej múky používam zdravšie druhy... Zobraziť viac
V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej jednotlivým druhom presvedčia aj tých najzarytejších mäsožravcov, aby ochutnali... Zobraziť viac
Martin Pyco Rausch, známy predovšetkým ako moderátor a hudobný dramaturg, patrí k vášnivým kulinárom. Zobraziť viac
Sú malé a neodolateľné – tieto sladké a pikantné minikoláčiky a minichuťovky nielenže skvele chutia, ale tiež výborne... Zobraziť viac
Kniha obsahuje recepty na sladké dezerty– vegánske, bezlepkové, s použitím prírodných sladidiel a zdravých surovín –, pričom... Zobraziť viac
Autorka Hanka Sekulová už dávno prišla k poznaniu, že nám všetkým bez výnimky škodí konzumácia chemických jedov, ktoré sú dnes obsiahnuté vo väčšine priemyselne vypestovaných a spracovaných potravín. Vyše tridsať rokov zbierala... Zobraziť viac