Lekárska veda urobila pri liečení a predchádzaní chorôb pomocou živín v posledných rokoch nesmierne pokroky. Autorka tejto publikácie sa špecializovala na ortomolekulárnu medicínu, ktorá lieči živinami, t. j. látkami obsiahnutými v ľudskom tele... Zobraziť viac
V knihe nájdete aj veľké množstvo receptov pre ľudí, ktorí nekonzumujú mäso. Ďalej potom ukážku nielen Vianočného menu, ale aj príbeh Simonky, žiačky Antónie Mačingovej. Simonka je jednou z vás... Zobraziť viac
Kniha obsahuje 28-dňový program, a ukážkový program na mesačné stravovanie podľa semafóru, tiež ukážku toho, ako si môžete zo zdravých jedál pripraviť napríklad vianočnú tabuľu... Zobraziť viac
14 dňový plán je vašou vstupenkou k zdravému životnému štýlu... Overené už viac ako 10,000 ženami.. Problémom väčšiny diét je náhla zmena stravovacieho režimu, ktorá postupne vedie k odporu a návratu k starým stravovacím návykom. Zobraziť viac
Kniha obsahuje 28-dňový program, a ukážkový program na mesačné stravovanie podľa semafóru, tiež ukážku toho, ako si môžete zo zdravých jedál pripraviť napríklad vianočnú tabuľu... Zobraziť viac
Dva roky po úspešnom debute Moje jedlo pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov. Naďalej neopúšťa pestrý jedálniček s ľahkými a zdravými receptami, tentoraz však ponúka ešte tvorivejšiu kuchyňu... Zobraziť viac
Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok. Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa... Zobraziť viac
Základnou myšlienkou tejto autorovej knihy je konštatovanie, že druhým „mozgovým“ centrom nášho tela je brucho. Únava, depresia, bolesti chrbta, priberanie, nespavosť, sexuálne problémy a iné funkčné poruchy priamo súvisia so zlým stavom brucha... Zobraziť viac
Návod na vytvorenie harmónie duše a tela. Zobraziť viac
Čo môže byť opojnejšie než vôňa čerstvo upečených dobrôt šíriaca sa z kuchyne?! Táto nádherne spracovaná farebná kuchárska kniha v exkluzívnej väzbe prináša fascinujúci výber vynikajúcich receptov z celého sveta... Zobraziť viac
Vegetariánska kuchyňa z Knižnice šéfkuchára už tradične ponúka to najlepšie z najlepšieho: recepty na polievky a predjedlá, ľahké jedlá, hlavné jedlá aj úžasné dezerty, štýlové, tradičné i nové kombinácie vôní a chutí... Zobraziť viac
V knihe nájdete aj veľké množstvo receptov pre ľudí, ktorí nekonzumujú mäso. Ďalej potom ukážku nielen Vianočného menu, ale aj príbeh Simonky, žiačky Antónie Mačingovej. Simonka je jednou z vás... Zobraziť viac
Návod pre zaneprázdneného človeka ako byť vitálny a plný energie denne a od rána do večera Zobraziť viac
Ako si udržať zdravie tela i ducha? Ako sa starať o svoju imunitu a nepodliehať chorobám? Na tieto otázky odpovedá odborníčka na prírodnú medicínu dr. Górnicka v knihe, ktorá vychádza z jej dlhoročnej lekárskej praxe... Zobraziť viac
"V knihe nájdete všelijaké recepty, polievky, omáčky, pečené mäsá, dusenú zeleninu a šaláty. Teda, každý si môže vybrať podľa chuti. Myslím, že i vegetariáni si tu nájdu zopár takých jedál, ktoré by radi vyskúšali..." Zobraziť viac
Knižka obsahuje recepty na sladké dezerty– vegánske, bezlepkové, s použitím prírodných sladidiel a zdravých surovín –, pričom všetky sme odskúšali v raw cukrárni frangipani... Zobraziť viac
Prečo niektoré ženy maškrtia a sú ako prútik, iné hladujú a aj tak nič neschudnú? Zobraziť viac
14 dňový plán je vašou vstupenkou k zdravému životnému štýlu... Overené už viac ako 30 000 ženami... Problémom väčšiny diét je náhla zmena stravovacieho režimu, ktorá postupne vedie k odporu a návratu k starým stravovacím návykom. Zobraziť viac
Hľadáte spôsob, ako schudnúť? Skúsili ste už viacero diét a stále nič? Ste v strednom veku a začínate naberať kilá? Máte zdravotné problémy spojené s nadváhou? V tom prípade vám príde vhod kniha Ako som schudol 35 kíl... Zobraziť viac
V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej jednotlivým druhom presvedčia aj tých najzarytejších mäsožravcov, aby ochutnali... Zobraziť viac