Jamie Oliver začal variť v krčme svojich rodičov, keď mal osem rokov. Pracovať s nositeľmi mnohých významných mien britského kulinárskeho umenia, ako napríklad Antonio Carluccio, Rose Grayová a Ruth Rogersová v River Café. Zobraziť viac
Šéfkuchár bez čapice je celý o tom, ako ľuďom treba dodať sebadôveru a pomôcť im, aby sa cítili v kuchyni uvoľnene. Jedlá, ktoré pripravuje Jamie, dokážu všetci - dokonca aj tí, ktorí majú z kuchyne panicky strach. Zobraziť viac
Šéfkuchár bez čapice je celý o tom, ako ľuďom treba dodať sebadôveru a pomôcť im, aby sa cítili v kuchyni uvoľnene. Jedlá, ktoré pripravuje Jamie, dokážu všetci - dokonca aj tí, ktorí majú z kuchyne panicky strach. Zobraziť viac
Jamie Oliver začal variť v krčme svojich rodičov, keď mal osem rokov. Pracovať s nositeľmi mnohých významných mien britského kulinárskeho umenia, ako napríklad Antonio Carluccio, Rose Grayová a Ruth Rogersová v River Café. Zobraziť viac
Pracovať s nositeľmi mnohých významných mien britského kulinárskeho umenia, ako napríklad Antonio Carluccio, Rose Grayová a... Zobraziť viac
Kuchárska kniha sprevádzajúca známy televízny seriál BBC. Mladý talentovaný kuchár Jamie uplatňuje zásadu: "Jedlo úplne... Zobraziť viac
Jamie Oliver was a relative unknown when he became a Penguin author in 1999... Zobraziť viac
In five knockout chapters covering Midweek Meals, Weekend Wins, Trusty Traybakes, Cupboard Love and Perfect Puds, Jamie has produced a cookbook that will fit seamlessly into your life. Zobraziť viac