Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život... Zobraziť viac
V tejto knihe z novej edície malých kuchárskych kníh nájdete 90 receptov na všetky typy jedál na šaláty, predjedlá, nátierky, polievky, na hlavné jedlá z mäsa, hydiny, diviny, rýb, zo zeleniny, cestovín a zemiakov. Aby bola ponuka... Zobraziť viac
Šaláty sa v súčasnosti, keď sa do popredia dostáva myšlienka zdravého stravovania, tešia stále väčšej obľube, najmä pre svoju rozmanitosť, jednoduchú prípravu a priaznivú energetickú hodnotu. Podávajú sa ako príloha k hlavným... Zobraziť viac
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život... Zobraziť viac
Rýchlo, prakticky, zdravo. Šaláty a nátierky na všetky príležitosti. Veľké množstvo receptov na prípravu, ktoré určite zvládnu aj menej skúsené kuchárky. Zobraziť viac
Ponúka recepty na prípravu vynikajúcich polievok a predjedál, chutných šalátov a hlavných jedál zo sladkovodných aj morských rýb... Zobraziť viac
Výroba domácich cestovní - Rezancové cesto, strúhané cesto, halušky a knedličky do polievok... Zobraziť viac
Keď sa povie slovo šalát, každý si určite predstaví veľmi zdravé a príťažlivé jedlo. Možno ho pripraviť na veľa rozličných spôsobov, z ovocia i zo zeleniny, s mäsom i bez mäsa, so zálievkou i bez nej a tak ďalej... Zobraziť viac
Ponúka recepty na prípravu vynikajúcich polievok a predjedál, chutných šalátov a hlavných jedál zo sladkovodných aj morských rýb... Zobraziť viac
Keď sa povie slovo šalát, každý si určite predstaví veľmi zdravé a príťažlivé jedlo. Možno ho pripraviť na veľa rozličných spôsobov, z ovocia i zo zeleniny, s mäsom i bez mäsa, so zálievkou i bez nej a tak ďalej... Zobraziť viac
V tejto knihe z novej edície malých kuchárskych kníh nájdete 90 receptov na všetky typy jedál na šaláty, predjedlá, nátierky, polievky, na hlavné jedlá z mäsa, hydiny, diviny, rýb, zo zeleniny, cestovín a zemiakov. Aby bola ponuka... Zobraziť viac
Rýchlo, prakticky, zdravo. Šaláty a nátierky na všetky príležitosti. Veľké množstvo receptov na prípravu, ktoré určite zvládnu aj menej skúsené kuchárky. Zobraziť viac
Nátierky a šaláty sú obľúbenou súčasťou studenej kuchyne. Nátierky môžeme podávať ako predjedlo, ale aj na raňajky, olovrant alebo ľahkú večeru. Príprava týchto chutných, farebne lákavých a zároveň zdravých pochúťok nezaberie veľa času a výsledok... Zobraziť viac
Nátierky a šaláty sú obľúbenou súčasťou studenej kuchyne. Nátierky môžeme podávať ako predjedlo, ale aj na raňajky, olovrant alebo ľahkú večeru. Príprava týchto chutných, farebne lákavých a zároveň zdravých pochúťok nezaberie veľa času a výsledok... Zobraziť viac
Celofarebná a mimoriadne bohato ilustrovaná kuchárska kniha s veľkým množstvom receptov na prípravu rozmanitých šalátov:... Zobraziť viac
Publikácia ponúka recepty na prípravu vynikajúcich polievok a predjedál,chutných šalátov a hlavných jedál zo sladkovodných... Zobraziť viac
Kniha klasických receptů lidové, selské kuchyně. Zabijačkové pochoutky, příprava různých druhů mas, včetně skopového,... Zobraziť viac
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych... Zobraziť viac
Šaláty sa v súčasnosti, keď sa do popredia dostáva myšlienka zdravého stravovania, tešia stále väčšej obľube, najmä pre svoju rozmanitosť, jednoduchú prípravu a priaznivú energetickú hodnotu. Podávajú sa ako príloha k hlavným... Zobraziť viac
Knižné centrum - Jazyk: SK - Vazba: Pevná bez přebalu lesklá - 296 str. - ISBN: 978-80-8064-360-7 - Kniha Zobraziť viac