Kdo by nemiloval opojnou vůni sladkých dobrot linoucí se z kuchyně? Úžasně zpracovaná barevná kuchařská kniha nabízí bohatý výběr receptů nejen na vynikající koláče, zákusky, moučníky a moučná jídla, dorty a dezerty... Zobraziť viac
V knihe Chudneme bez hladovania nájdete tabuľky na výpočet priemernej energetickej hodnoty potravín vyjadrenej v kJ, tabuľku štyroch redukčných diét, niekoľko rád pri chudnutí a kombináciu jedál na 7 dní. Okrem toho v nej nájdete recepty na jedlá, ktoré.. Zobraziť viac
Tretia kuchárska kniha z trilógie pripravenej v spolupráci s vydavateľstvom Georg. Ponúka overené recepty sladkých múčnych jedál ako sú nepečené múčniky a poháre, drobné pečivo, koláče, koláče z kysnutého cesta, záviny, zákusky a rezy, torty a rolád... Zobraziť viac
Máte chuť na tradičnú slovenskú kuchyňu z plodov jari a leta ? Tradičná babičkina kuchárka 2, jar/leto je edičné pokračovanie knihy Tradičná babičkina kuchárka 1 jeseň/zima. Známy autori kuchárských kníh, manželia Horecký, Vám prinášajú jedinečné... Zobraziť viac
V poradí štvrtá kuchárska kniha od manželov Horeckých, ktorá vychádza vo Vydavateľstve Príroda ponúka recepty ako stvorené pre všetkých, ktorý z nejakého dôvodu nemôžu alebo nechcú jesť jedlá z mäsa, prípadne chcú konzumácia mäsa obmedziť... Zobraziť viac
V tejto knihe z novej edície malých kuchárskych kníh nájdete 90 receptov na všetky typy jedál na šaláty, predjedlá, nátierky, polievky, na hlavné jedlá z mäsa, hydiny, diviny, rýb, zo zeleniny, cestovín a zemiakov. Aby bola ponuka... Zobraziť viac
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život... Zobraziť viac
Kniha ponúka recepty na tradičné, ale aj iné recepty, ktoré sa postupne udomácnili v našej kuchyni. Nájdete v nej recepty na klasické kapustové, mäsové... Zobraziť viac
Velká, celobarevná a pestrá kniha salátů. V této knize jsou saláty pro každého, a to tradičně zeleninové a ovocné, pokud upřednostňujete maso a uzeniny, nevadí i vy si vyberete. Pro milovníky ryb jsou zde saláty z ryb... Zobraziť viac
Recepty šikovnej gazdinky. Zobraziť viac
Máte radi vlastnoručne pripravené múčniky, ale dokáže vás odradiť zdĺhavá príprava a komplikované váženie surovín? Máme pre vás geniálne riešenie. Je ním úplne... Zobraziť viac
Nátierky a šaláty sú obľúbenou súčasťou studenej kuchyne. Nátierky môžeme podávať ako predjedlo, ale aj na raňajky, olovrant alebo ľahkú večeru. Príprava týchto chutných, farebne lákavých a zároveň zdravých pochúťok nezaberie veľa času a výsledok... Zobraziť viac
Vynikajúce recepty stredoeurópskej kuchyne. Každý recept s farebnou fotografiou, register, miesto na poznámky a záznamy vlastných receptov... Zobraziť viac
Kniha plná receptů na pomazánky slané, sladké, z masa i mléčných výrobků, luštěnin, vajíček i zeleniny. Spousta chutných pomazánek - tradičních i méně známých. Zobraziť viac
Velká, celobarevná kuchařka. Moderně pojatá, každý recept je vyobrazen na celostránkové fotografií. Těstoviny, halušky, noky i pirohy, každý je zná, každý z nás ví jak chutnají, ale jen tato kniha Vám ukáže nové kombinace a variace přípravy... Zobraziť viac
Rýchlo, prakticky, zdravo. Šaláty a nátierky na všetky príležitosti. Veľké množstvo receptov na prípravu, ktoré určite zvládnu aj menej skúsené kuchárky. Zobraziť viac
Druhá kuchárska kniha z trilógie pripravenej v spolupráci s vydavateľstvom Georg. Ponúka overené recepty pre jedlá zo studenej kuchyne, jedlá zo zeleniny... Zobraziť viac
Ak chcete poznať chuť tradičných chalupárskych a záhradkárskych kutilov, tradičná babičkina kuchárka 4 je určená priamo do vašich rúk. V knihe nájdete tradičné polievky, pomazánky, zeleninové, mäsové a grilované jedlá, sladkosti a zaváranie plodov.... Zobraziť viac
V knihe nájdete overené recepty na rôzne jedlá z kotlíka, pahreby a grilu. Taktiež recepty na marinády a omáčky ku grilovaným jedlám, ale aj šaláty. Veríme, že pri listovaní v knihe si každý z Vás vyberie to, čo si bude často a rád pripravovať... Zobraziť viac
Zemiaky sú nenahraditeľnou surovinou v každej kuchyni. Sú nízkoenergetické a ľahko stráviteľné. Pre ich širokú použiteľnosť ich právom označujeme ako náš druhý chlieb. Môžeme ich pripravovať ako prílohu k hlavnému jedlu, ale aj ako hlavné jedlo alebo... Zobraziť viac