Máte chuť na tradičnú slovenskú kuchyňu z plodov jari a leta ? Tradičná babičkina kuchárka 2, jar/leto je edičné pokračovanie knihy Tradičná babičkina kuchárka 1 jeseň/zima. Známy autori kuchárských kníh, manželia Horecký, Vám prinášajú jedinečné... Zobraziť viac
V tejto knihe z novej edície malých kuchárskych kníh nájdete 90 receptov na všetky typy jedál na šaláty, predjedlá, nátierky, polievky, na hlavné jedlá z mäsa, hydiny, diviny, rýb, zo zeleniny, cestovín a zemiakov. Aby bola ponuka... Zobraziť viac
V knihe nájdete overené recepty na rôzne jedlá z kotlíka, pahreby a grilu. Taktiež recepty na marinády a omáčky ku grilovaným jedlám, ale aj šaláty. Veríme, že pri listovaní v knihe si každý z Vás vyberie to, čo si bude často a rád pripravovať... Zobraziť viac
Zemiaky sú nenahraditeľnou surovinou v každej kuchyni. Sú nízkoenergetické a ľahko stráviteľné. Pre ich širokú použiteľnosť ich právom označujeme ako náš druhý chlieb. Môžeme ich pripravovať ako prílohu k hlavnému jedlu, ale aj ako hlavné jedlo alebo... Zobraziť viac
Máte radi vlastnoručne pripravené múčniky, ale dokáže vás odradiť zdĺhavá príprava a komplikované váženie surovín? Máme pre vás geniálne riešenie. Je ním úplne... Zobraziť viac
Vynikajúce recepty stredoeurópskej kuchyne. Každý recept s farebnou fotografiou, register, miesto na poznámky a záznamy vlastných receptov... Zobraziť viac
Nátierky a šaláty sú obľúbenou súčasťou studenej kuchyne. Nátierky môžeme podávať ako predjedlo, ale aj na raňajky, olovrant alebo ľahkú večeru. Príprava týchto chutných, farebne lákavých a zároveň zdravých pochúťok nezaberie veľa času a výsledok... Zobraziť viac
Jedlá z cestovín majú dlhoročnú tradíciu nielen v T aliansku, ktoré sa považuje za domovskú krajinu cestovín, ale aj u nás. Už naše staré mamy dokázali pripraviť z cestovín veľmi chutné slané, ale aj sladké jedlá. Cestoviny sú potraviny, ktoré môžeme... Zobraziť viac
Majstri kuchárskeho a cukrárskeho umenia vás naučia majstrovsky skĺbiť tradičnú kuchyňu s modernými trendmi v gastronómii, dať osvedčeným potravinám a jedlám nové chute a vône, variť a piecť vtipne jednoducho, zdravo, chutne... Zobraziť viac
Rýchlo, prakticky, zdravo. Šaláty a nátierky na všetky príležitosti. Veľké množstvo receptov na prípravu, ktoré určite zvládnu aj menej skúsené kuchárky. Zobraziť viac
V kuchárskej knihe nájdete 500 receptov tradičnej kuchyne, ktoré môžete pripraviť ako samostatný chod alebo slávnostné menu. V zbierke osvedčených receptov vám ponúkame návody na prípravu predjedál, chutných polievok... Zobraziť viac