Vitamíny, minerály, aminokyseliny, výťažky z rastlín, včelie produkty a ďalšie látky sú pre náš organizmus dôležité a ich výskum dosiahol obrovský pokrok. Cieľom tejto knihy je poskytnúť zaujímavé a vyčerpávajúce informácie... Zobraziť viac
Ako pripraviť jedlo pre rodinu, keď v peňaženke zostalo len pár centov? Možno to nebude také zlé. Lacných pokrmov je veľké množstvo a netreba si myslieť, že... Zobraziť viac
Tematicky jeden z najrozsiahlejších kulinárskych sprievodcov s viac ako 500 bohato ilustrovanými stranami prevedie čitateľa... Zobraziť viac
Staroveká múdrosť hovorí, že stravou môžeme ovplyvniť to, ako sa cítime fyzicky, duchovne i intelektuálne. Autorka tejto knihy vychádza z myšlienky, že chorobám treba najskôr predchádzať, a až potom ich liečiť... Zobraziť viac
Kolekcia dvoch kníh zo série Bleskovky v kuchyni: Večere a Nátierky, chuťovky, šaláty! Večere: Čo si počať, keď... Zobraziť viac