Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Na tému mäso kuchárky podľa potravín od autora Hana Sedláčková

Našli sme 2 titulov

To nejlepší z drůbeže

To nejlepší z drůbeže

Hana Sedláčková, Ottovo nakladatelství (2016)
400 tradičních i moderních receptů

Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 5 dní.
7,00€

To najlepšie z hydiny

To najlepšie z hydiny

Hana Sedláčková, Ottovo nakladateľstvo (2016)
Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha...

Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov Zobraziť viac

🍎 Vypredané
4,99€