Kedysi dávno, ešte v prehistorických časoch, jednému z našich predkov - možno mal skrehnuté prsty po úspešnom love - spadol do ohňa kúsok mäsa a svojou vôňou privábil všetkých z okolia. Uplynulo sotva tisíc rokov a mäso sa preťahovalo z prírody do kuchýň. Zobraziť viac
V tejto knihe nájdete popri klasických šalátoch veľa takých, ktoré by sa dali nazvať hraničným prípadom – každý ho môže pokladať za také jedlo, aké sám chce. Objavujú sa tu aj také dobroty, ktoré sa približujú skôr k predjedlám alebo patria do rodiny... Zobraziť viac
V tejto knihe nájdete popri klasických šalátoch veľa takých, ktoré by sa dali nazvať hraničným prípadom – každý ho môže pokladať za také jedlo, aké sám chce. Objavujú sa tu aj také dobroty, ktoré sa približujú skôr k predjedlám alebo patria do rodiny... Zobraziť viac
Kedysi dávno, ešte v prehistorických časoch, jednému z našich predkov - možno mal skrehnuté prsty po úspešnom love - spadol do ohňa kúsok mäsa a svojou vôňou privábil všetkých z okolia. Uplynulo sotva tisíc rokov a mäso sa preťahovalo z prírody do kuchýň. Zobraziť viac
ktická kuchárska kniha všetkým poradí, ako pripraviť chutné šaláty lahodiace jazyku aj oku. Majú pestré možnosti využitia a... Zobraziť viac
99 vynikajúcich receptov na prípravu rôznych druhov mäsa. Pri každom recepte uvádzame aj čas prípravy a energetický obsah... Zobraziť viac
V této knize najdete vedle klasických salátů mnoho takových, které bychom mohli nazvat "hraničním případem" - každý může... Zobraziť viac