Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kuchárky podľa úpravy

Našli sme 2 titulov

Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkárskych výrobkov

Konrád Kendík, Nová Práca (2000)
Príručka "Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkárskych výrobkov" je určená pre prevádzkarne s veľkou výrobnou...

Príručka Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkárskych výrobkov je určená pre prevádzkarne s veľkou výrobnou lahôdkárskou činnosťou a výrobkov studenej kuchyne... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
20,41€
18,37€

Nové receptúry cukrárskych polovýrobkov a výrobkov

Nové receptúry cukrárskych polovýrobkov a výrobkov

Konrád Kendík, Nová Práca (1999)
Nové receptúry cukrárských výr - Nová práca - Jazyk: SK - Vazba: Pevná bez přebalu lesklá - 462 str. - ISBN: 80-88929-02-4 - Kni

Receptúry v tejto knihe sú určené pre prevádzkarne s cukrárskou veľkovýrobou, ale aj pre malokapacitné cukrárne a pre... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
19,42€