Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Na vlnách neznáma


🍎 Vypredané
72,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Zažite pirátske dobrodružstvá vo svete plnom mágie!
Ahoj, námorníci! V rukách držíte novú dobrodružnú hru od tvorcov hry Zima mŕtvych, ktorá prebudí morského vlka v každom z nás. V hre Na vlnách neznáma sa hráči ponoria do života pirátov na palube tej najskvelejšej lodi aká sa kedy plavila po všetkých siedmich moriach. Dobre, možno to nie je najskvelejšia loď, vlastne sa tomu ani nepribližuje, ale rozhodne to nie je tá najhoršia loď. Zahrajte si napínavé scenáre pomocou aplikácie a prežite jedinečné príbehy, v ktorých sa spolu s priateľmi budete rozhodovať, či zachránite svet, alebo ho naopak pripravíte o všetky peniaze!

Každá partia hry Na vlnách neznáma predstavuje fantastické dobrodružstvá plné objavovania podivuhodných zákutí celého sveta. V hre budete drancovať a plieniť, hromadiť korisť, zakopávať truhlice s pokladom na tajných miestach a zúčastníte sa nejednej lotroviny, ktorú by vaša mama sotva schválila.
Hra je kooperatívna a obsahuje 5 veľkolepých znovu hrateľných príbehov v krásnej knihe príbehov. Príbehy sa odvíjajú rôznymi smermi v závislosti od rozhodnutí hráčov.

Počet hráčov: 3-7 hráčov
Dĺžka hry: 120-240 min.

Rok vydania: 2021 Katalógové číslo: 111027

Zaradené v kategóriách