Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Odpoveď

Kniha Odpoveď odhaľuje úplne nové a doteraz nepublikované spôsoby ako využívať neobmedzenú silu našej mysle a doslova si...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
14,99€

📚Prečítaná za 8,24€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kniha Odpoveď odhaľuje úplne nové a doteraz nepublikované spôsoby ako využívať neobmedzenú silu našej mysle a doslova si pritiahnuť do života veci, po ktorých túžime. Nie je to žiaden výmysel, lacný trik či manipulácia. Neurolingvistické programovanie mysle a kvantová fyzika poskytujú nesporné dôkazy a vedecky verifikované odpovede na to ako žiť život podľa svojich predstáv.



Toto je kniha, ktorá vám pomôže získať odvahu vziať život do vlastných rúk, poskytne informácie, ktoré k tomu potrebujete, dodá motiváciu, aby ste vytrvali a umožní vám urobiť konkrétne kroky k vytvoreniu prosperujúcej firmy a dosiahnutiu finančnej nezávislosti.

Najväčšou "devízou” tejto knihy je to, že neobsahuje duchovné rady, ale naopak, veľmi praktické odporúčania a "biznis návod” na vytvorenie vlastného podnikania. John Assaraf, kľúčový člen tímu tvorcov svetového bestselleru Tajomstvo (The Secret) a úspešný biznis coach, a Murray Smith, špecialista na rozvoj podnikania vás interaktívnym spôsobom zoznámia s konkrétnymi krokmi, ktoré môžete okamžite uskutočniť a ktoré vás dovedú k nevídanému úspechu v podnikaní ako aj v súkromnom živote.


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2011 ISBN: 9788081091537 Rozmer: 140×180 mm Počet strán: 296 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách