Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO® Friends 41671 Andrein plavecký boxík

LEGO (2021)

🍎 Vypredané
10,61€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Poznáte aktívne dieťa, ktoré si zaslúži odmenu? Podarujte mu Andrein plavecký boxík (41671) zo série LEGO® Friends a dostane tak prekvapenie, ktoré skutočne poteší. Boxík má tvar športového ruksaku s popruhmi a úchytkou. Vnútri sa minibábika Andrea pripravuje na plaveckú súťaž a povzbudzuje ju jej rozkošný pudlíček. Set obsahuje aj relaxačnú miestnosť so stoličkou, trofej, šišku a banán.

Lajkuj a zdieľaj
Boxíky sú ideálnymi prenosnými hračkami so zvieratkami, ktoré sú skvelé najmä na cestách. Všetky prvky možno zbaliť do boxíka a pripevniť na jeho podložku, takže pri hrách počas cestovania sa už viac dieliky nestratia! Vďaka jeho neveľkým rozmerom si ho deti môžu vziať na stretnutie s kamarátmi a užiť si s nimi kopu zábavy: LEGO Friends sety chlapcom a dievčatám pomáhajú objavovať svoje záujmy v spoločnosti dievčat z mestečka Heartlake, s ktorými majú mnohé spoločné. Keďže je stavanie týchto prenosných hračiek naozaj ľahké, zábava sa môže začať ihneď po otvorení!
  • Andrein plavecký boxík (41671) je prenosná hračka, s ktorou si deti užijú tvorivé hry spolu s kamarátmi. Môžu si ju hodiť do batôžka a plaveckú zábavu si tak užiť, nech už pôjdu kamkoľvek.
  • Súčasťou boxíka je LEGO® Friends minibábika Andrea, pudlík v jednej zo 4 rôznych farieb, zostaviteľný minibazén a stolička, ako aj mnoho iných tvorivých doplnkov, ktoré rozprúdia fantáziu.
  • Doplnky stavebnice môžu deti z LEGO® Friends boxíku vybrať a zabaliť si ich na cesty alebo si užiť zábavné plavecké hry s kamarátom.
  • Skvelý drobný darček na narodeniny pre deti od 6 rokov, ktoré zbožňujú hry so zvieratkami. LEGO® Friends boxíky sú dokonalou odmenou pre deti, ktoré zbožňujú zábavu za každých okolností.
  • Meria len 7 cm na výšku, 7 cm na šírku a 5 cm do hĺbky, takže ukrýva kopu LEGO® zábavy v neveľkých rozmeroch. Vďaka svojmu rozkošnému dizajnu pripomínajúcemu batoh skvele vynikne vystavený v izbičke.

Rok vydania: 2021 Rozmer: 125×210 mm

Zaradené v kategóriách