Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO® DUPLO® Town 10946 Dobrodružstvo v rodinnom karavane

LEGO (2021)

🍎 Vypredané
32,65€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Stavebnica LEGO® DUPLO® Mesto: Dobrodružstvo v rodinnom karavane (10946) je plná aktivít a príležitostí na vzdelávanie pre rodičov a ich deti. Zábavné rodinné scénky na čerstvom vzduchu Vyberte sa so svojím drobcom táboriť do lesa a užite si množstvo zábavných aktivít pre celú rodinu.

Do karavanu sa zmestia 3 prívetivé figúrky a odnímateľná vrchná časť umožňuje jednoduchý prístup. Vybavenie môžete uložiť na strechu a pri opatrnej ceste do tábora zažijete kopec zábavy. Látkový stan postavíte rýchlo a ľahko. K dispozícii máte aj kanoe, s ktorým zažijete nejedno dobrodružstvo na rieke, a aj táborák, pri ktorom môžete popíjať čaj a spievať si s rodinou veselé pesničky za sprievodu gitary.

A nezabudnite si spomienky na rodinné táborenie zvečniť pomocou fotoaparátu! Praktické vzdelávacie hračky pre batoľatá Hračky LEGO DUPLO zaručujú predškolákom bezbrehú zábavu, priestor sa sebavyjadrenie a príjemné chvíľky strávené učením. So stavebnicami DUPLO môžu rodičia zažívať pri spoločnej hre dôležité okamihy vo vývoji svojich detí.

Rok vydania: 2021 Odporúčaný vek: 2+ Katalógové číslo: 10946 Rozmer: 280×280 mm

Zaradené v kategóriách