Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Nevzdaj sa svojich snov - prečítaná (bazár kníh)

výborný stav = prečítaná kniha bez poškodenia


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
10,90€
Zľava 35%
7,09€

Osemnásťročná Hannah Conroyová od detstva sníva o tom, že sa stane lekárkou ako jej otec, ibaže v konzervatívnom Anglicku 19. storočia je medicína pre ženy nedostupná. A tak sa rozhodne vyštudovať pôrodníctvo, aby si pootvorila dvierka k vysnívanému povolaniu. Jej sľubne sa rozvíjajúcu pôrodnícku prax preruší rodinná tragédia a pod hrozbou obžaloby zo zabitia Hannah musí opustiť Anglicko. Vo chvíli, keď nasadne na loď do Melbourne, celý svet sa jej obráti naruby. Mladá a neskúsená dievčina však dúfa, že v Austrálii začne odznova a bude môcť naplniť svoje životné poslanie.

Populárna americká spisovateľka Barbara Woodová je autorkou dvadsiatich piatich románov, ktoré sa tešia pozornosti čitateľov na celom svete vrátane Slovenska, keďže mnohé z jej bestsellerov boli preložené aj do slovenčiny. Jej diela doteraz vyšli vo vyše tridsiatich jazykoch.

Originálny názov: This Golden Land Rok vydania: 2012 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 432 Väzba: pevná Štýl: historický, romantickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách