Nová krimi Dominika Dána v predpredaji!

Vo viere žiť, vo viere oslavovať

Dostáva sa vám do rúk výnimočná kniha. Kniha o sviatkoch cirkevného roku, ktorá je mimoriadna tým, že je prvým medzinárodným...

Porta Libri (2010)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
1,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Dostáva sa vám do rúk výnimočná kniha. Kniha o sviatkoch cirkevného roku, ktorá je mimoriadna tým, že je prvým medzinárodným dielom tohto druhu. Pripravili ju pre vás učitelia náboženstva a duchovní z Poľska, Slovenska, Čiech, Maďarska a Nemecka.
Pri práci s touto knihou sa dozviete o živote evanjelikov v uvedených krajinách. Niektoré kapitoly pripravili zástupcovia evanjelickej cirkvi s luteránskou tradíciou, iné kapitoly zástupcovia evanjelickej cirkvi s reformovanou tradíciou. Na základe rozličných zvykov a tradícií máte možnosť spoznať rôznorodosť našej spoločnej viery v Ježiša Krista a život našich cirkví, v čom sa náš život odlišuje, v čom sa zhoduje. Spoznáte, že napriek hraniciam medzi krajinami, slávime rovnaké kresťanské sviatky, spievame tie isté piesne a máme podobné skúsenosti v živote viery. Kniha vám pomôže pochopiť, čo sviatky cirkevného roku znamenajú, ako sa oslavujú a čo nám pripomínajú.
Kniha je plnofarebná, plná obrázkov a textov k jednotlivým sviatkom cirkevného roku. Ku každej kapitole je priradený symbol, ktorý vyjadruje obsah danej kapitoly. V závere knihy sa nachádza kalendár cirkevného roku s jednotlivými sviatkami vyznačenými príslušnými farbami.
Kniha je vhodná pre vyučovanie v škole, pre konfirmačnú prípravu, alebo aj pre prácu s mládežou. Kniha bola vydaná v nemeckom, v českom a poľskom jazyku.
Veríme, že kniha bude slúžiť ako dobrá pomôcka nielen pre učiteľov, farárov, ale aj v rodinách.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2010 ISBN: 9788089067541 Rozmer: 170×240 mm Počet strán: 104 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách