TU je nová Knižná akcia mesiaca, klikni a pozri

Trollovia a rockový koncert

LEGO (2021)

🍎 Vypredané
48,18€

Branch vo svojom účese dokonca môže ukrývať predmety! Pozrite si úžasné, pohyblivé plstené pódiové krídla. Potom si pozrite vystúpenia trollov s malou gitarou a mikrofónom na otočných pódiách. Táto skvelá stavebnica LEGO® Trolls World Tour 41254 Koncert v meste prináša do životov fanúšikov trollov svet hudby.

Vďaka trom minifigúrkam sa môže hra začať ihneď. Deti si zamilujú pomáhanie v príprave Poppy pred koncertom s rôznymi doplnkami účesov. Poppy čaká úžasný rockový súboj s kráľovnou Barb. Potom môžu deti umiestniť Poppy a Barb na otočné pódiá a znova zažiť dramatické hudobné scény z filmu. Koncertné pódium trollov so skvelými funkciami Deti si budú užívať nápaditú hru dávno po tom, čo dokončia túto stavebnicu z filmu o trolloch. Pozrite si pohyblivé plstené krídla, rotujúce pódiá a občerstvenie v zákulisí. Deti budú zbožňovať hľadanie zberateľskej struny, ktorú môžu umiestniť do lýry spolu so strunami z iných stavebníc LEGO Trolls World Tour. Tvorivá hra pre deti, ktoré milujú hračky z filmu Tollovia Stavebnice LEGO® Trolls World Tour otvárajú svet hry fanúšikom filmov Trollovia štúdia DreamWorks. Každá stavebnica obsahuje tlačený návod a tiež návod Instructions PLUS, ktoré pomôžu deťom užiť si stavanie naplno.
  • Úžasná rocková stavebnica pre malých fanúšikov trollov! Deti môžu s nadšením vdýchnuť život scénam z filmu Trollovia: Svetové turné . Stavebnica ponúka veľa príležitostí na hru na postavy dávno po zostavení modelu.
  • S tromi minifigúrkami vrátane exkluzívnej minifigúrky Barb sa môžu deti hrať s trollmi a objavovať s nimi množstvo funkcií tejto stavebnice, vďaka čomu je táto hračka ideálna pre deti, ktoré obľubujú tvorivú hru.
  • Tajomstvo ohromnej zábavy pri hre s touto stavebnicou je ukryté v detailoch. Poppy a Vetvoš tu nájdete v exkluzívnych rockových kostýmoch. Okrem toho sú tu doplnky pre vlasy trollov a dve zberateľské struny, ktoré možno uložiť do lýry.
  • Tvorivá zábava pri stavaní pre deti vo veku od šiestich rokov. S tromi zberateľskými minifigúrkami trollov je táto stavebnica (41254) skvelým darčekom pri rôznych príležitostiach pre každého fanúšika hračiek z filmu Trollovia.
  • Pódium meria vyše 17 cm na výšku, 22 cm na dĺžku a 11 cm na šírku, takže má táto stavebnica ideálne rozmery na hru na postavy osamote alebo s kamarátmi. Tiež vyzerá skvelo, keď ju niekde vystavíte.
  • Kto potrebuje batérie, keď má predstavivosť? Pre túto úžasnú LEGO® hračku trollov nepotrebujete žiadne batérie. To je skvelá správa pre tvorivé deti, ktoré sa už nevedia dočkať.
  • Okrem tlačeného návodu obsahuje táto stavebnica aj digitálny návod Instructions Plus. Nájdete ho v bezplatnej aplikácii LEGO® Life. Vďaka nemu bude stavanie hračka aj pre malých staviteľov.
  • Každá stavebnica LEGO® Trolls World Tour umožňuje deťom oživiť ich obľúbené scény z filmu Trolls World Tour štúdia DreamWorks. Ponúka množstvo funkcií a doplnkov, vďaka ktorým otvára deťom svet hry na postavy a rozprávania príbehov.
  • LEGO® kocky vždy spĺňajú tie najprísnejšie normy v odvetví. Vykonávame dôsledné testy kvality, aby sa zaistilo, že budú konzistentné, kompatibilné a bude ich možno vždy ľahko spájať a rozdeľovať.
  • Testované s ohľadom na bezpečnosť? Samozrejme! V skupine LEGO® Group nechávame LEGO® kocky a diely spadnúť, stláčame ich, krútime, zahrievame, ohýbame, naťahujeme a robíme na nich škrabance, aby sme vás mohli uistiť, že spĺňajú najvyššie globálne normy v oblasti bezpečnosti a kvality."

Rok vydania: 2021 Odporúčaný vek: 6+ Katalógové číslo: 41254

Zaradené v kategóriách