Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO Super Mario - Pretekárska dráha s piraňami – rozširujúci set

LEGO (2020)

🍎 Vypredané
27,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Toto je rozširujúci set. Pre hranie je potrebná figúrka LEGO® Super Maria™, ktorá je iba v Štartovacom sete.



S týmto rozšírením (71365) si môžu fanúšikovia do svojho LEGO® Super Mario™ sveta pridať pretekársku dráhu rastlinky pirane a ešte viac sa zlepšiť v zbieraní mincí. Súčasťou tohto zberateľského setu je plošina na koľajniciach hojdačky, na oboch koncoch ktorej stoja rastlinky pirane. Nechýba ani časový blok, s ktorým môže LEGO Mario™ (figúrka nie je súčasťou balenia) na dráhe získať viac herného času, a nepriateľské postavičky Goomba a Troopa. Táto stavebnica je skvelým darčekom pre deti a možno ju skombinovať so štartovacím setom 71360 Dobrodružstvo s Mariom, ktorého súčasťou je figúrka LEGO Maria.

(Upozornenie: Figúrka LEGO Maria nie je súčasťou balenia. Nájsť ju môžete v štartovacom sete 71360 Dobrodružstvo s Mariom.)
Navyše ju možno rôznymi spôsobmi prestavať a skúšať tak neustále nové herné možnosti. Bezplatná aplikácia Súčasťou bezplatnej aplikácie LEGO Super Mario je návod Instructions PLUS, ktorý deťom pomôže postaviť tento modul. Nachádzajú sa v ňom aj kreatívne herné a stavebné nápady a poskytuje bezpečnú platformu, na ktorej sa deti môžu o svoje nápady podeliť s inými fanúšikmi. Neobmedzená tvorivá zábava Sety zo série LEGO Super Mario prinášajú obľúbenú postavičku celej rodiny do skutočného sveta. Jedinečné levely si môžu fanúšikovia postaviť pomocou štartovacieho setu, rozšírení a balíčkov s vylepšeniami.
  • Deti môžu tento fantastický rozširujúci set pretekárskej dráhy s piraňami (71365) pridať k štartovaciemu setu 71360 Dobrodružstvo s Mariom a súťažiť tak proti kamarátom v kĺzavých výzvach na hojdačke.
  • Súčasťou tohto zberateľského setu je zostaviteľná hojdačka s koľajnicami, na ktorej stojí plošina pre LEGO® Maria (figúrka nie je súčasťou balenia). Hráči sa musia rýchlo hojdať z jednej strany na druhú a získať tak čo najviac mincí, no musia sa vyhýbať piraniam, ktoré stoja na koncoch hojdačky.
  • Vďaka časovej kocke v tomto rozšírení môžu hráči na dráhe získať viac herného času. Súčasťou tohto modulu sú aj figúrky Goombu a Koopu Troopu, ktorých musí LEGO Mario™ poraziť a získať ešte viac mincí.
  • Táto 217-dielna LEGO® stavebnica je zábavným darčekom na narodeniny alebo Vianoce pre deti vo veku nad 7 rokov. Inšpiruje ich k tvorbe nových a jedinečných levelov a zdokonaľovaniu sa v zbere mincí.
  • Set zostavený v základnej formácii meria vyše 12 cm na výšku, 27 cm na šírku a 23 cm do hĺbky. Možno ho však všelijako prestavať a skombinovať so štartovacím setom či inými rozšíreniami zo série LEGO® Super Mario™.
  • K tomuto kreatívnemu setu nie sú potrebné batérie. Ožíva v kombinácii s figúrkou LEGO® Maria zo štartovacieho setu. Set obsahuje zrozumiteľný návod, takže deti môžu stavať samostatne.
  • Bezplatná aplikácia LEGO® Super Mario™ navyše obsahuje aj návod na stavanie, inšpiráciu, parádne nástroje na zobrazovanie modelu a podnety pre ďalšie a ešte kreatívnejšie možnosti hry. Zoznam kompatibilných zariadení Android a iOS nájdete na stránke LEGO.com/devicecheck.
  • Zberateľské sety zo série LEGO® Super Mario™ privádzajú slávnu postavičku do skutočného sveta a deťom i fanúšikom umožňujú rôznymi spôsobmi vytvárať, rozširovať a prispôsobiť si neobmedzené herné výzvy.
  • Na spájanie a oddeľovanie LEGO® kociek nie sú potrebné schopnosti super hviezdy! Spĺňajú tie najprísnejšie normy v odvetví, aby sa zaistilo ich ľahké spájanie a konzistentne pevné skladanie.
  • LEGO® kocky a dieliky nechávame spadnúť, ohrievame ich, stláčame, skrúcame a analyzujeme. Chceme sa tak uistiť, že každý LEGO set spĺňa najprísnejšie globálne normy v oblasti bezpečnosti.



Rok vydania: 2020 Odporúčaný vek: 7+ Katalógové číslo: LG71365 Rozmer: 260×190 mm

Zaradené v kategóriách