Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO BOOST 17101 Tvorivý box, anglická verzia

LEGO (2020)

🍎 Vypredané
190,62€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vylepši svoj zážitok z hrania sa s LEGO® stavebnicou o ďalšiu úroveň pomocou úžasného Tvorivého boxu LEGO BOOST. Vytváraj a programuj interaktívne motorizované roboty, modely a výtvory s technológiami snímania vzdialenosti, farby a náklonu.

Oživ svoje LEGO® výtvory s úžasnou stavebnicou LEGO BOOST Tvorivý box, ktorá predstavuje zábavný a jednoduchý spôsob, ako sa váš 7 a viacročný staviteľ môže naučiť základom programovania, inžinierstva a robotiky.

Stačí si vybrať jeden z 5 modelov ponúkaných so sadou BOOST, stiahnuť si bezplatnú a jednoducho používateľnú aplikáciu a vrhnúť sa do toho!

Vyskúšaj Robota Vernieho – pohyblivého a hovoriaceho robota, M.T.R.4 (multifunkčné vozidlo 4) – masívne všestranné vozidlo so 4 rozličnými pripájacími nástrojmi vrátane pružinového vystreľovača, Gitaru4000 – hudobný nástroj so špičkovými zvukovými efektmi, Mačku Frankie – interaktívne domáce zvieratko, ktoré sa hrá, pradie a prejavuje svoju náladu, alebo Autokonštruktéra – automatickú výrobnú linku, ktorá dokáže vytvárať ozajstné miniatúrne LEGO modely!

Priveď svoje výtvory k životu s pomocou intuitívneho programovacieho na ikonách založeného rozhrania aplikácie a splň kopu úžasných úloh vytvorených pre každý z modelov.

S LEGO BOOST sa deti učia o slučkách a premenných, zlepšujú svoje vedecké, technologické, inžinierske a matematické schopnosti, ako aj kreatívne riešenie problémov, a rozvíjajú svoju predstavivosť pri prepínaní medzi vedenou a otvorenou hrou.

Aplikácia LEGO BOOST je dostupná pre vybrané zariadenia iOS, Android a Kindle. Zoznam všetkých kompatibilných zariadení je dostupný na LEGO.com/devicecheck. Táto aplikácia ponúka pravidelné aktualizácie s novými výzvami a programovacími možnosťami určenými na podporu spoločnej hry.
  • Zahŕňa LEGO® motorizované stredisko, prídavný motor a snímač farieb a vzdialenosti, ako aj 840 LEGO dielikov.
  • Naprogramuj Robota Vernieho tak, aby tancoval, strieľal na cieľ, beatboxoval, používal hokejku či sa hral.
  • Postav M.T.R.4 (multifunkčné vozidlo 4) a vyber si z ponuky nástrojov a možností úprav, ktoré ti pomôžu splniť misie či bojovať proti iným vozidlám.
  • Nauč sa ako zaspievať pesničku a zahviezdiť s Gitarou4000.
  • Staraj sa o svojho domáceho miláčika - Mačku Frankie. Uisti sa, že ho kŕmiš tým správnym jedlom, pretože by sa mohol rozhnevať!
  • Zostroj, naprogramuj a ovládaj Autokonštruktér, ktorý vyrába skutočné miniatúrne LEGO® modely.
  • Stavaj a programuj roboty a modely, a dokonči viac ako 60 napínavých aktivít zahrnutých v aplikácii LEGO® BOOST, ktorá je dostupná pre vybrané zariadenia iOS, Android a Kindle. Zoznam všetkých kompatibilných zariadení je dostupný na LEGO.com/devicecheck.
  • Skutočné programovanie transformované do intuitívneho a ľahko použiteľného programovacieho rozhrania s funkciou "presunúť a pustiť", vhodné pre všetkých vo veku 7 a viac rokov. Učí o slučkách a premenných a rozvíji ako vedecké, technologické, inžinierske a matematické schopnosti staviteľov, tak ich tvorivé riešenie problémov a predstavivosť vďaka prepínaniu medzi vedenou a otvorenou hrou.
  • Výzvy krok za krokom vhodné pre začiatočníkov, vďaka ktorým sa malí stavitelia budú zlepšovať a trénovať svoje programovacie zručnosti.
  • Kombinuj so stavebnicou LEGO® City 60194 Polárne prieskumné nákladné auto, vďaka čomu budeš môcť vozidlo riadiť a ovládať. Použi aplikáciu na ovládanie vysokozdvižného vozíka, preskúmaj vzorky pomocou senzora farieb, pomôž veľrybe naspäť do vody a ešte oveľa, oveľa viac – čaká ťa ten najlepší interaktívny zážitok.
  • Kombinuj so stavebnicou LEGO® NINJAGO® 70652 Nositeľ búrky a osloboď Bleskového draka! Použi aplikáciu na ovládanie obávaného tvora, strieľaj, vytvor farbu snímajúce katapultovacie sedadlo a omnoho viac.
  • Tento produkt vyžaduje batérie (nie sú súčasťou balenia).
  • Zoznam všetkých kompatibilných zariadení je dostupný na LEGO.com/devicecheck.



Rok vydania: 2020 Katalógové číslo: LG17101 Rozmer: 540×280 mm

Zaradené v kategóriách