Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Eko bývanie/bydlení - Špeciál

Ekologická udržateľnosť

MEDIA/ST (2020)

🍎 Vypredané
1,95€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Odborné články v špeciálnom vydaní magazínu Eko bývanie/bydlení mapujú aktuálnu podobu stavebných projektov, technologických inovácií a konštrukčných systémov a materiálov. Zorientujú Vás v súčasnej ponuke produktov, ale budete mať prehľad aj o tom, či ide o výrobky trvalo udržateľné, vyrobené v súlade a rešpektovaním životného prostredia a so zodpovedajúcou životnosťou a zárukou.

Každým dňom žijeme ekologickejšie. Od 1. septembra 2021 bude možné v Slovenskej republike skolaudovať len domy, ktoré majú takmer nulovú spotrebu energie. Viac informácií o možnostiach získania dotácie na tieto stavby sa dozviete v redakčnom článku o nulových domoch. V rozhovore s uznávanou krajinnou architektkou Evou Wernerovou sa dočítate o zmysle zachovávania zelene v mestách i o tom, v čom môžeme byť z hľadiska spolupôsobenia zelene a architektúry na Slovensku vzorom pre ostatné krajiny Európy.

Prinášame vám aj mnoho tém ideálnych na relax a oddychové čítanie.

Navštívili sme speváčku, fotografku a interiérovú dizajnérku Mishu. Byt, ktorý si navrhovala a zariaďovala sama je neskutočný. Témou k dobrej káve je nahliadnutie do hotelov sveta, ktoré sú vybudované v štýle rešpektovania princípov feng shui. V špeciálnom vydaní Eko bývania/bydlení nájdete aj viaceré inšpirácie do vašich domov a bytov.

Rok vydania: 2020 Počet strán: 124 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách