Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Účtovnícke chyby I. - vyhnite sa aj nasledovným

Emil BurákTesfo (2020) • Séria Účtovnícke chyby • 1. diel

🍎 Vypredané
20,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Titul je NOVINKOU, predstavuje efektívnu pracovnú pomôcku pre účtovníkov – podnikateľov i zamestnancov. Tiež umožňuje čitateľovi lepšie spoznať trochu viac aj určité zákulisie účtovníckej komunity a vidieť slovenským účtovníkom (-čkam) viac do hlavy i duše, pochopiť ich správanie, postoje a konanie. Na Slovensku funguje niekoľko desiatok tisíc účtovníkov a účtovníčok v praxi, či už ako podnikatelia (SZČO – samostatne zárobkovo činné osoby, freelanceri) alebo zamestnanci. Za roky 1989 – 2019, t. j. za celé uplynulé tridsaťročie však títo akútne postrádali špeciálne svoj titul, nie z technického účtovania (takýchto je na trhu dostatok), ale najmä z problémových situácií z ich bežnej práce a praxe okolo účtovania. Preto vznikla táto kniha s početnými príkladmi z 30-ročnej slovenskej praxe.

Kto je účtovník? Osoba, ktorá vyrieši Váš problém o ktorom neviete, spôsobom, ktorý nechápete. Skutočné účtovníctvo je a priori o konzervatívnom postoji, primárne najmä o dôvtipe a ostrovtipe. Ale o slovenských účtovníkoch doteraz za roky 1989 – 2019 neexistovali žiadne knihy.

Hlavným cieľom knihy je – pomôcť účtovníkom, ekonómom a poradcom. Zámerne prináša – nie najmä ÚČTOVNÉ chyby z neživého procesu, ale primárne ÚČTOVNÍCKE chyby v rámci živého procesu. Zároveň chce kniha pomôcť aj iným podnikateľom a firmám zorientovať sa ľahšie v tom, ako si hľadať a vyberať akurátny typ účtovníka. Ako rozlíšiť a identifikovať rýchlo a ľahko, kto je v účtovníctve macher (profesionál) a kto fušér (amatér).

Z obsahu vyberáme: O zvládaní rôznych nekorektných klientov účtovníka si prečítate v štvrtej kapitole, o účtovníckych manieroch, ale i úprimnej spovedi anonymnej vynikajúcej účtovníčky i neanonymného skvelého účtovníka sa dozviete v siedmej kapitole, o radách ako odlišovať kvalitných poradcov od nekvalitných, viac nájdete v ôsmej kapitole, o účtovníckej odolnosti v deviatej a o účtovníckych osobných rizikách v desiatej kapitole.

Prečo sa táto kniha oplatí kúpiť (PR-desatoro) predovšetkým?
- Je PRVÁ na danú tému za posledné tridsaťročie
- Je doteraz JEDINÁ svojho druhu na slovenskom trhu
- Je písaná pohodovo, príjemne a zrozumiteľne
- Obsahuje veľa vhodných jednoduchých príkladov
- Ide o nevídanú a neslýchanú pracovnú pomôcku pre účtovníkov
- Pochádza z diela skúseného autora 24 kníh a vyše 2000 odborných článkov
- Napísal ju autor seriálu „Daňové včeličky pre usilovné účtovníčky“, ktorý v roku 2019 uverejnil najlepší vedecko-odborný mesačník k meritu veci v SR – časopis ÚAD (Účtovníctvo-audítorstvo-daňovníctvo)
- Ukazuje aj ekonomicko-psychologicko-daňové aspekty účtovníckej práce
- Prináša aj inšpirácie pre biznis model podnikateľov k účtovníctvu
- Radí ako múdro vybrať účtovníka alebo vymeniť nevhodného za vhodného

Titul prináša nie v tom najužšom slova zmysle, ale práve v tom najširšom slova zmysle pohľad na vybrané problémy účtovníckych zlyhaní a omylov POUČNE - vtipne i dôvtipne.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2020 ISBN: 9788089253975 Rozmer: 148×210 mm Počet strán: 170 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách