Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

V kruhu roka 2021

Nástenný kalendár


🍌 Dodanie môže trvať viac ako dva týždne
5,90€
Zľava 10%
5,31€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Nástenný kalendár „V kruhu roka“, vo formáte A3, je určený pre rodiny s deťmi, školské a iné zariadenia pracujúce s deťmi. Tématicky znázorňuje charakteristické znaky a typickú atmosféru jednotlivých mesiacov v roku s jednotným grafickým vyjadrením v tvare venca. Deti sa tak oboznamujú s názvami mesiacov a ich časovým sledom. Originálne ilustrácie skúsenej slovenskej autorky diel pre deti, sú obsahovo bohaté, zreteľné a deťom blízke. Vyjadrujú kolorit krajiny, národné, kultúrne a spoločenské znaky, zvyklosti a tradície Slovenska esteticky pútavou formou.
Poskytujú nielen mnoho podnetov na poznávanie typických premien v prírode a spoločnosti, ale môžu byť bohatým zdrojom na rozvoj reči, vyjadrovania a dialógu medzi dospelým a dieťaťom. Po uplynutí roka a orezaní tabuliek môže byť kalendár aj naďalej učebnou pomôckou alebo dekoráciou v interiéri.

V dolnej časti kalendára je tabuľka s dňami, menami a sviatkami v mesiaci.

Autorka má 35 ročnú prax učiteľky v materskej škole. Po jej ukončení pracuje ako ilustrátorka a autorka diel pre deti. Prispievala do rôznych mesačníkov pre deti predškolského a mladšieho školského veku (Včielka, Vyhrajko, Bobík, Lienka), ilustrovala detskú knihu „Viktorka ide do školy“. Vyše 20 rokov je každoročne autorkou konceptu, ilustrácií, grafiky, literárnych útvarov aj metodiky v 9 pracovných zošitoch pre materské školy Vydavateľstva MOMIland. (Prvouka, Matematika, Grafomotorika, Zdravie, Doprava, Životné prostredie a pod.)
Pre deti pripravuje aj do budúcnosti produkty s originálnymi autorskými kresbami rukou, v kombinácii s grafikou pre tlač (maľovanky s poučením, pexesá, sudoku, stolové hry, tematické zošity). Vo svojej tvorbe prezentuje kolorit krajiny, národné, kultúrne a spoločenské znaky, zvyklosti a tradície Slovenska estetickou, poučnou i zábavnou formou.

Rok vydania: 2020 Katalógové číslo: 8588008255001 Rozmer: 300×420 mm Počet strán: 12 Väzba: špirálová Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách