Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Nemecko-slovenský slovensko-nemecký šikovný slovník

Obsah slovníka: - 35 000 hesiel - 10 000 príkladov, idiómov a fráz - 74 000 prekladov - 65 strán konverzačných okruhov...

Lingea (2009) • Edícia Šikovný slovník

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
8,90€

📚Prečítaná za 5,79€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Slovník je určený hlavne začínajúcim a stredne pokročilým žiakom a študentom, ktorí ho ocenia nielen v škole, ale aj pri domácej príprave alebo na jazykovom kurze.
Dôraz sa kladie na prehľadnosť, zrozumiteľnosť a užitočné doplňujúce informácie potrebné pri štúdiu jazyka. Nechýbajú ani praktické príklady prevzaté z bežného jazyka, ktoré vám uľahčia zapamätanie slovnej zásoby a aktívnu komunikáciu.
Na docielenie maximálnej jednoznačnosti významov a výstižnosti prekladov sú všetky heslá a ustálené slovné spojenia doplnené predložkovými väzbami a spresňujúcimi zátvorkami. Tieto doplnkové informácie vám pomôžu rýchlo a jednoducho nájsť správny význam a vybrať najvhodnejší preklad. Predložkové väzby a príklady vám ukážu, ako slovo alebo slovné spojenie správne použiť vo vete.
Podrobný prehľad nemeckej gramatiky spolu s ilustračnými príkladmi vám umožnia rýchle osvojenie základov jazyka a zásady jeho používania.
Užitočnou pomôckou pre študentov budú nepochybne praktické poznámky o použití nemeckých slov.
Určite oceníte aj konverzačnú prílohu s množstvom tém vhodných na prípravu na hodiny či maturitu. Pomôže vám tiež pri osvojovaní slovnej zásoby a aktívneho prekladania. Množstvo tém môžete využiť aj pri bežnej konverzácii.

Slovník obsahuje:
35 000 hesiel
10 000 príkladov, idiómov a fráz
74 000 prekladov
65 strán konverzačných okruhov vhodných na školskú výučbu
100 študijných poznámok

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2009 ISBN: 9788089323357 Rozmer: 115×165 mm Počet strán: 736 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina, nemčina

Zaradené v kategóriách