Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zákulisie samovydávania (e-kniha)

alebo ako si vydať knihu

PDF EPUB MOBI Michaela ZamariMichaela Zamari

🌴 Okamžite na stiahnutie
9,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Túžili ste niekedy po vydaní vlastnej knihy? Ak áno, ponúkam vám náhľad do zákulisia samovydávania. Bez prikrášlenia, úprimne a priamo. Táto kniha obsahuje viac ako 90 % môjho „know-how” a pomôže vám zorientovať sa v džungli samovydávania.

V knihe vám ďalej prinášam
- názory iných úspešných autorov, ktorí si vydali alebo vydávajú knihy na vlastné náklady a ich rady, čo by poradili začiatočníkom,
- jednotlivé kapitoly venované korektúre, zalomeniu textu, tlači, výrobe obálky, distribúcii knihy, marketingu, e-booku,...
- moje skúsenosti, vtipné aj tie poučné,
- čo ma motivuje, čísla, orientačné ceny, možnosti trhu.

Nájdete v nej aj odpovede na otázky, ktoré som ja nemala komu položiť, keď som sa rozhodla vydať si prvú knihu na vlastné náklady. Nenašla som totiž nikoho, kto by sa už predo mnou vybral s tými istými podmienkami rovnakým smerom.

Kniha priateľským jazykom mapuje, čo som sa naučila za vyše dva roky intenzívnej práce, keď som stihla popri zamestnaní vydať za 14 mesiacov 4 knihy.
A teraz vás pozývam do zákulisia. Idete?
Ďalej obsahuje opis celého procesu, ako sa môže obyčajný smrteľník bez vydavateľstva dopracovať od hotového rukopisu k tlačenej knihe. Spomínam v nej všetky plusy vydávania kníh na vlastné náklady, ale aj mínusy, nech si sami zvážite, či ste ochotní obetovať svojmu snu všetok čas, energiu a potrebné financie.

Či už ste autor, alebo iba vášnivý knihomoľ, táto jednohubka je určená aj vám.

Počet strán: 240 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách