Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Puzzle mini: Pterosaur

Mudpuppy (2020)

🍎 Vypredané
6,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Máte doma budúceho paleontológa alebo vás iba zaujíma život dinosaurov? Prepojte spoznávanie "hrozných jašterov'' s tréningom jemnej detskej motoriky, trpezlivosti či priestorovej predstavivosti.

Vďaka 48 dielnym Mini Puzzle značky Mudpuppy si môžete 7 metrového morského draka Rhomaleosaurusa poskladať v pokoji detskej izby, vo vlaku, v lietadle či v aute.
Celý farebný obrázok po poskladaní meria 20 x 14,5 cm. Vo vnútri krabice nájdete plagát s Rhomaleosaurusom. Na jeho druhej strane sú zverejnené fakty, ktoré ste o tomto morskom plazovi možno netušili. Vedeli ste napríklad, že malé a rýchle ryby lovili tak, že hlavu na dlhom krku vystreľovali do kŕdľa rýb? Hoci už desiatky miliónov rokov neexistuje, opis tela údajnej Lochnesskej príšery sa podobá opisu tela morských dinosaurov.

Skladanie puzzle precvičí rozpoznávanie tvarov, koordináciu oko-ruka, samostatnosť, ale aj spoluprácu a ešte sa aj niečo nové dozviete.

Rozmery balenia: 11,4 x 8 x 3

Odporúčaný vek: 4 roky a viac

Rok vydania: 2020 Odporúčaný vek: 4+ Katalógové číslo: 1175266 Rozmer: 114×80 mm Dielikov: 48 dimensions_content: 20 x 14,5 cm

Zaradené v kategóriách