Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Klasické zvukové puzzle - Farma


🍎 Vypredané
20,16€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

  • Farebná a krásne ilustrovaná skladačka upúta detskú pozornosť
  • Prírodný materiál – drevo – je zárukou bezpečnej hry
  • Skladačka neobsahuje malé časti, vďaka čomu je vhodná už pre najmenšie deti
  • Použité výlučne bezpečné farby
  • Oblé hrany – dieťaťu nehrozí zranenie
  • Dieťa zoznámi až s ôsmimi zvieratkami z farmy prostredníctvom zraku i sluchu
  • Jednoduchá manipulácia s obrázkami vďaka špeciálnym úchytom

Vo veku dvoch rokov sa dieťa vyvíja závratným tempom - učí sa množstvo nových slov, zlepšuje sa aj koordinácia rúk a očí. Dieťa začína intenzívnejšie vnímať okolie a napodobňovať, čo vidí. Zlepšiť všetky tieto zručnosti môžete aj pomocou hračiek. So zvukovým puzzle sa naučí priraďovať správne dieliky na základe zraku i sluchu. S puzzle s témou "Farma" spozná zvieratá, ktoré tam žijú a ak dielik správne položíte, zvieratko vydá zvuk, ktorý je preň typický. Farebná, krásne ilustrovaná skladačka so zvukmi upúta pozornosť každého dieťaťa!

Skladačku so zvukmi z farmy tvorí pestrofarebný vyrezávaný zvukový panel a osem vkladačiek – obrázky zvieratiek (krava, mačiatko, prasiatko, pes, kohút, kôň, kačka, ovca).
Hračka je vyrobená z prírodného materiálu - dreva, vďaka čomu dlho vydrží, má oblé hrany a neobsahuje malé dieliky, a preto je bezpečná a vhodná už pre najmenšie deti. Jednotlivé dieliky majú úchyty, čo zjednodušuje manipuláciu s nimi, ich ukladanie na správne políčko zlepšuje jemnú motoriku dieťaťa a koordináciu zraku a pohybov rúk. Skladanie skladačky je tiež skúškou vytrvalosti a tréningom pozornosti.
Hra doprevádzaná zaujímavými zvukmi je pre dieťa najobľúbenejším spôsobom zábavy, ale aj prostriedkom získavania nových vedomostí a informácií. K jednotlivým zvieratám im môžete klásť doplňujúce otázky, napríklad Čo nám dáva kravička? Čo robí pes na farme? Čo jedáva kačička? Rozvíja sa tak aj slovná zásoba dieťaťa, myslenie a dieťa nenásilnou formou získava nové informácie.Takto získané vedomosti sa ľahšie ukladajú do pamäti, uchovávajú i vybavujú v porovnaní s poznatkami získanými memorovaním.

Obsah:
1 drevená doska, 8 vkladacích dielov

NAVRHOVANÉ VÝKONOVÉ ŠTANDARDY
1.1 Manipuluje s drobnými predmetmi a rôznymi materiálmi.
2.1 Opisuje predmety a ich rôzne vlastnosti.

Rok vydania: 2019 Katalógové číslo: 9002 dimensions_content: 30x21,7x2,8 cm

Zaradené v kategóriách