Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Batmobile: Prenasledovanie Jokera

LEGO (2019)

🍎 Vypredané
29,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Deti budú zbožňovať hranie sa na Batmana a Jokera so súpravou LEGO® DC Batman 76119 Batmobile™: Prenasledovanie Jokera. Tento klasický model hračky auta Batmobile má množstvo neprehliadnuteľných funkcií, ktoré potešia mladých superhrdinov. Napríklad je to palubná doska s mnohými detailmi v otváracom kokpite pre minifigúrky, dekorácia s Batmanovým netopierím symbolom na ráfikoch kolies a prvok plameňa z výfuku, ktorý sa automaticky krúti, keď sa autom potlačí. Batmobile ukrýva rozkladacie vystreľovače, ktoré sú v súbojoch proti Jokerovi veľmi účinné. Joker má takisto vlastný vystreľovač. Táto stavebnica s LEGO Batmanom obsahuje 2 minifigúrky. Súčasťou je aj balíček 10 rôznych netopierích prvkov, vďaka ktorým je možné si prispôsobovať jednotlivé diely, minifigúrky a zbrane. Každý LEGO staviteľ môže zažiť úžasné staviteľské zážitky vďaka návodom Instructions PLUS v aplikácii LEGO Life pre smartfóny a tablety. Jednoduchý a intuitívny návod na stavanie umožňuje približovať, otáčať a vizualizovať výtvory použitím špeciálneho režimu, ktorý dokáže vizualizovať výtvor v procese stavania. Návody Instructions PLUS sú tiež skvelé pre mladších staviteľov, pretože ich usmerňujú počas procesu stavania, čím získajú väčší pocit nezávislosti a úspechu.

• Táto stavebnica so superhrdinami obsahuje 2 minifigúrky, ktoré sú novinkami na jún 2019: Batmana a Jokera.
• Batmobile™ obsahuje otvárací kokpit pre minifigúrky s palubnou doskou s mnohými detailmi, 2 skryté rozkladacie vystreľovače či otváraciu kapotu s motorom z kociek vo vnútri. Ďalej obsahuje automatickú funkciu točenia prvku plameňa z výfuku, ráfiky kolies s dekoráciou Batmanovho netopierieho symbolu, 2 Batmanove krídla a prvky priesvitného žltého a červeného svetla.
• Prvok plameňa z výfuku sa točí dookola, keď sa autom pohybuje.
• Táto stavebnica s LEGO® Batmanom obsahuje Jokerov vystreľovač a výber 10 rôznych prvkov, vďaka ktorým je možné si prispôsobovať jednotlivé diely, minifigúrky a zbrane.
• Táto štýlová hračka pre deti je aj ideálnym darčekom pre fanúšikov Batmana, ktorí majú radi superhrdinov.
• Pomocou aplikácie LEGO® Life získaš prístup k intuitívnym návodom na stavanie Instructions PLUS pre túto stavebnicu so superhrdinami. Pomôžu so stavaním aj mladším staviteľom, a to vďaka jednoduchému približovaniu, otáčaniu a špeciálnemu režimu, ktorý dokáže vizualizovať výtvor v procese stavania.
• Model auta Batmobile™ meria vyše 7 cm na výšku, 24 cm na dĺžku a 6 cm na šírku.

Rok vydania: 2019 Odporúčaný vek: 7+ Katalógové číslo: 76119

Zaradené v kategóriách