Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Spinjitzu výcvik – Jay

LEGO (2019)

🍎 Vypredané
9,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Zacieľ nindža spinner Spinjitzu výcvik – Jay a vystreľ! Deti si obľúbia zdokonaľovanie svojich nindža zručností v umení Spinjitzu pomocou stavebnice LEGO® NINJAGO® 70682 Spinjitzu výcvik – Jay. Táto akčná stavebnica obsahuje Jayov tornádový spinner, do ktorého sa zmestí minifigúrka a ktorý možno pripevniť na jednoducho zostaviteľný odpaľovač spinnera, a streleckú základňu s 3 pružinovými raketami. Je ideálna na hranie osamote aj s kamarátmi – jeden mladý nindža obsluhuje odpaľovač, zatiaľ čo druhý zameriava rakety na tornádový spinner. Štýlová hračka pre deti, ktoré si obľúbia hranie na nindža tornádový efekt, aký videli v televíznom seriáli NINJAGO, aj vymýšľanie si vlastných výziev a bojov proti kamarátom. Nindža spinner zahŕňa zberateľskú novú minifigúrku Jaya FS na jún 2019 s vylepšenou kuklou na kreatívne hranie. • Obsahuje novú minifigúrku Jaya FS na jún 2019 s vylepšenou kuklou.

• LEGO® NINJAGO® nindža spinner zahŕňa nový Jayov tornádový spinner na jún 2019 so zostaviteľným odpaľovačom a zostaviteľnú streleckú základňu s 3 pružinovými raketami.
• Umiestni minifigúrku do tornádového spinnera, pripoj ho k odpaľovaču a úderom do odpaľovača roztoč minifigúrku smerom k terču.
• Deti si môžu s touto stavebnicou vymýšľať svoje vlastné výzvy vo výcviku Spinjitzu a súťažiť so svojimi kamarátmi.
• Skombinuj tento model s LEGO® NINJAGO® stavebnicami pre deti 70681 Spinjitzu výcvik – Lloyd, 70683 Spinjitzu výcvik – Zane a 70684 Spinjitzu výcvik – Kai vs. Samuraj a zaži vzrušujúce boje počas výcviku Spinjitzu.
• Deti môžu s touto akčnou LEGO® stavebnicou vytvárať nindžovský tornádový efekt z televízneho seriálu NINJAGO®.
• Táto LEGO® stavebnica je skvelým darčekom k narodeninám či iným sviatkom pre každého NINJAGO® fanúšika.
• Odpaľovač tornádového spinnera s pripevneným spinnerom meria vyše 5 cm na výšku, 3 cm na šírku a 8 cm do hĺbky.

Rok vydania: 2019 Odporúčaný vek: 7+ Katalógové číslo: 70682

Zaradené v kategóriách