Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Lloydov titanský robot

LEGO (2019)

🍎 Vypredané
74,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Deti si obľúbia hru na nindža boje s Lloydovým titanským robotom! Zahraj sa na nezabudnuteľnú bitku medzi snežným samurajom a nindža akčnými figúrkami so stavebnicou LEGO® NINJAGO® 70676 Lloydov titanský robot. Polohovateľný nindža robot pre deti obsahuje kokpit pre minifigúrku, ruku s funkciou uchopenia na držanie obrovskej katany, otočnú hviezdicu/štít a odnímateľný letún so sedadlom pre minifigúrku vodiča, nastaviteľnými krídlami a 2 pružinovými vystreľovačmi. Deti si obľúbia hranie na scény z televízneho seriálu NINJAGO aj vymýšľanie si vlastných nindža bojov so 6 minifigúrkami, rôznymi štýlovými zbraňami a doplnkami vrátane zvitku zakázaného Spinjitzu a nového tornádového spinnera Zanea FS na jún 2019. Každý LEGO staviteľ môže zažiť úžasné staviteľské zážitky vďaka návodom Instructions PLUS v aplikácii LEGO Life pre smartfóny a tablety. Jednoduchý a intuitívny návod na stavanie umožňuje približovať, otáčať a vizualizovať výtvory použitím špeciálneho režimu, ktorý dokáže vizualizovať výtvor v procese stavania. Návody Instructions PLUS sú tiež skvelé pre mladších staviteľov, pretože ich usmerňujú počas procesu stavania, čím získajú väčší pocit nezávislosti a úspechu.

• Obsahuje 6 nových LEGO® NINJAGO® minifigúrok na jún 2019: nindža akčné figúrky Lloyda a Zanea FS (zakázané Spinjitzu), Generál Vex, Šermiar víchrice, Lukostrelec víchrice a Bojovník víchrice.
• Lloydov titanský robot má kokpit pre minifigúrku, polohovateľné ruky a nohy, ruky s funkciou úchopu, otočnú hviezdicu/štít, obrovskú katanu a odnímateľný letún so sedadlom pre minifigúrku vodiča, nastaviteľnými krídlami a 2 pružinovými vystreľovačmi.
• Zo zbraní tu nájdeš Lloydovu striebornú a zlatú katanu, zvitok zakázaného Spinjitzu Generála Vexa, 2 ľadové katany Šermiara víchrice, kušu Lukostrelca víchrice a ľadovú katanu Bojovníka víchrice.
• Doplnky zahŕňajú držiak na Lloydovu katanu, vylepšenú kuklu a nový tornádový spinner Zanea FS na jún 2019, ako aj ľadové brnenie Generála Vexa a Bojovníka víchrice.
• Originálna stavebnicová súprava pre deti, s ktorou sa môžu hrať na vzrušujúce akčné scény z televízneho seriálu NINJAGO®.
• Skombinuj tento model s LEGO® nindža stavebnicami 70671 Lloydova cesta a 70678 Hrad zabudnutého cisára a zahraj sa na ešte viac dobrodružstiev s Lloydom v ríši Never-Realm.
• Pomocou aplikácie LEGO® Life získaš prístup k intuitívnym návodom na stavanie Instructions PLUS pre túto LEGO NINJAGO® stavebnicu. Pomôžu so stavaním aj mladším staviteľom, a to vďaka jednoduchému približovaniu, otáčaniu a špeciálnemu režimu, ktorý dokáže vizualizovať výtvor v procese stavania.
• Titanský robot meria vyše 37 cm na výšku, 15 cm na dĺžku a 35 cm na šírku.

Rok vydania: 2019 Odporúčaný vek: 9+ Katalógové číslo: 70676

Zaradené v kategóriách