Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Nindžakoptéra

LEGO (2019)

🍎 Vypredané
29,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Štýlová nindžakoptéra pre deti, s ktorou sa môžu hrať na akčné scény z televízneho seriálu NINJAGO®! Deti sa môžu s touto hračkou helikoptéry zahrať na boj akčných nindža figúrok o zvitok zákazaného Spinjitzu v NINJAGO® svete. LEGO® NINJAGO 70673 Nindžakoptéra obsahuje kokpit pre minifigúrku, pristávacie kolesá s 2 otočnými hviezdicami, funkciu otáčania vrtúľ a rýchly vystreľovač na 6 nábojov na každom krídle. Deti si obľúbia hranie na scény z televízneho seriálu NINJAGO aj vytváranie si vlastných príbehov s touto nindža helikoptérou, 3 minifigúrkami a rôznymi zbraňami a doplnkami vrátane nindža tornádového spinnera Jaya FS. Každý LEGO staviteľ môže zažiť úžasné staviteľské zážitky s touto LEGO NINJAGO stavebnicou vďaka návodom Instructions PLUS v aplikácii LEGO Life pre smartfóny a tablety. Jednoduchý a intuitívny návod na stavanie umožňuje približovať, otáčať a vizualizovať výtvory použitím špeciálneho režimu, ktorý dokáže vizualizovať výtvor v procese stavania. Návody Instructions PLUS sú tiež skvelé pre mladších staviteľov, pretože ich usmerňujú počas procesu stavania, čím získajú väčší pocit nezávislosti a úspechu.

• Táto LEGO® NINJAGO stavebnica obsahuje 3 nové minifigúrky na jún 2019: Zane, Jay FS (zakázané Spinjitzu) a Generál Vex.
• Nindžakoptéra má kokpit pre minifigúrku, pristávacie kolesá s 2 otočnými hviezdicami, funkciu otáčania vrtúľ a rýchly vystreľovač na 6 nábojov na každom krídle.
• Pristaň s nindžakoptérou, aby sa jej hviezdice roztočili.
• Otoč gombík na spodnej strane nindžakoptéry, aby sa vrtule roztočili.
• Zo zbraní tu nájdeš Zaneovu striebornú katanu a 2 zlaté hviezdice a zvitok zakázaného Spinjitzu Generála Vexa.
• Doplnky zahŕňajú držiak na Zaneovu katanu, vylepšenú kuklu a nový nindža tornádový spinner Jaya FS na jún 2019, ako aj ľadové brnenie Generála Vexa.
• Štýlová stavebnicová súprava pre deti, s ktorou sa môžu hrať na vzrušujúce akčné scény z televízneho seriálu NINJAGO®.
• Pomocou aplikácie LEGO® Life získaš prístup k intuitívnym návodom na stavanie Instructions PLUS pre túto NINJAGO® stavebnicu. Pomôžu so stavaním aj mladším staviteľom, a to vďaka jednoduchému približovaniu, otáčaniu a špeciálnemu režimu, ktorý dokáže vizualizovať výtvor v procese stavania.
• Nindžakoptéra meria vyše 10 cm na výšku, 31 cm na dĺžku a 24 cm na šírku.

Rok vydania: 2019 Odporúčaný vek: 8+ Katalógové číslo: 70673

Zaradené v kategóriách