Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Standart 14

Magazín

Standardt (2019) • Séria Magazín Standart • 14. diel

🍎 Vypredané
7,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Standar Magazín #14 v sebe ukrýva rozmanitú škálu zaujímavých tém, ktorých hlavným cieľom je spojiť pomyselnú priepasť medzi baristami a profesionálmi v továrenskom priemysle, nadšencami, ale i tými, ktorí len jednoducho trávia svoj voľný čas v kaviarňach. V kapitole KÁVA pocítite horúci, čerstvý a voňavý ... čaj! V tejto časti nášho seriálu porovnávajúceho kávu a čaj sa pozrieme na vzdialené miesta, teda tam, kde čaj začal svoju dlhú cestu. Späť ku káve nás zavedie čítanie o pôvode kávy v Tanzánii či v texte o experimente mlieka, ktorý vám prinášajú skvelí ľudia z Barista Hustle. Čaká vás tiež esej o novom alternatívne cenovo dostupnom nástroji, ktorý dúfame, že prinesie nový vplyv na udržanie cenovej hladiny zelenej kávy.

Kapitola ĽUDIA je kreatívnym priestorom, a to vrátane rozhovoru s majsterkou sveta v kategórii Brewers Cup za rok 2018, Emi Fukahori. Jenn Chen vám prináša esej o horúcej kombinácii vašej práce a kávovej závislosti, no a nebude chýbať ani krátky príbeh priamo z Brazílie - o strašidelnom dni v živote profesionálneho ochutnávača kávy, ktorý viac a viac stráca chuťové zmysly. Kapitola SVET vám prináša rozhovor s marketingovým guru a kávovým geekom Brianom Gaffneym. Keď sme s ním sedeli na káve v New Yorku, sami sme boli fascinovaní jeho myšlienkami o káve. Myslíme si, že vás to pohltí rovnako, ako nás. Snažíme sa ukázať dôležitosť postavenia značky v segmente výberovej kávy a pomôcť vám ubezpečiť sa, že váš branding je vybudovaný skvele. Na konci kapitoly sme sa vybrali do Moskvy. Esej o osobitosti histórie kávy v ruskom hlavnom meste dopĺňame článkom o neskoro večerných kávových koktejloch.

Ďakujeme Ally Coffee - sponzorovi, za možnosť uzrieť svetlo sveta Standart magazínu #14, Môžete si prečítať všetko o základoch tejto spoločnosti a jej pôsobivej ceste v našej sponzorskej časti. Ako vždy, sme radi, že prinášame tento originálny výber písaného textu spolu s jedinečnými ilustráciami a fotografiami vo vašich domácnostiach a lokálnych kaviarňach. Užite si čítanie!

Rok vydania: 2019 Katalógové číslo: 591421 Rozmer: 180×235 mm Počet strán: 130 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina, čeština

Zaradené v kategóriách