Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Cokoliv

Anything Else (2003) - r. Woody Allen - h. Jason Biggs, Christina Ricci, Woody Allen

Woody AllenHollywood (2003)

🍎 Vypredané
4,61€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Jerry Falk (Jason Biggs) je mladík, ktorý sa snaží presadiť ako autor komediálnych výstupov pre newyorských klubových komikov. Jeho kariéra, s ktorou mu pomáha svojrázny agent Harvey (Danny DeVito), pre ktorého je Jerry jediným klientom, sa celkom slušne rozbieha. O niečo horšie je na tom jeho vzťah s priateľkou Amandou (Christina Ricci). Ta neustále rieší problém s neexistújícim tučniakom a už pol roka odmieta so zúfalým Jerrym spať. Jerry sa samozrejme túto situáciu snaží s Amandou prebrať a nejako ju riešiť (romantika v hotelovom apartmáne nemusí byť na škodu), ale zlepšenie sa nie a nie dostaviť.

Svoje problémy začne preberať s kamarátom z branže, Davidem Dobelem (Woody Allen) na pravidelných precházkach newyorským Central Parkom. Dobel, ktorý sa momentálne živí ako profesor, má vo všetkom jasno. Ako Žid se cíti byť ohrozeným druhom a Jerryho postupne zasvecuje do svojich (značne paranoidných) názorov a životných postojov. Priateľstvo s Dobelom je pre Jerryho občas adrenalínovou záležitosťou, postarší muž je totiž tak trochu šíalený, ale Jerry aj tak rád vyhľadáva jeho společnosť a vďaka nemu sa tiež rozhodne urobiť niečo so svojím vzťahom, kariérou i celým životom.

Recenzie a kritiky

Recenzie na ČSFD

Herci: Woody Allen, Christina Ricci, Danny DeVito, Jason Biggs

Originálny názov: Anything Else Rok vydania: 2003 Katalógové číslo: 167 Rozmer: 135×190 mm Dĺžka: 108 min. Obal: DVD obal Titulky: české Jazyk: čeština, angličtina

Zaradené v kategóriách