Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Lexicon 5: Anglicko-slovenský a slovensko-anglický veľký slovník

Nová generácia elektronických slovníkov nadväzuje na predchádzajúci, mimoriadne úspešný rad slovníkov. Lexicon 5 má množstvo...

Lingea (2008) • Edícia Lexicon 5

🍎 Vypredané
79,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Nová generácia elektronických slovníkov nadväzuje na predchádzajúci, mimoriadne úspešný rad slovníkov. Lexicon 5 má množstvo nových funkcií: zdokonalené vyhľadávanie, rýchly fulltextový náhľad, automatické dopĺňanie zadávaných hesiel, nové grafické spracovanie tabuliek tvaroslovia alebo funkciu preberania textu pod kurzorom myši.

Lexicon 5 ponúka používateľovi možnosť zvoliť si medzi "klasickou" aplikáciou pre Windows a plne grafickou aplikáciou, ktorú možno používať pod operačnými systémami Windows (od verzie 98 po Vista), Linux a Mac OS X. K dispozícii je tiež variant vhodný na začlenenie do firemného intranetu.
Vo svojej najnovšej verzii je asi najrozsiahlejším obojstranným slovníkom na trhu.
V ucelenej forme slovník ponúka podrobne spracované heslá s odlíšenými a spresnenými význammi a okrem bežných prekladov obsahuje aj množstvo doplňujúcich informácií, ktoré používateľ ocení pri práci s cudzím jazykom. Medzi tieto doplňujúce informácie patria ustálené spojenia, idiomatické obraty, príkladové vety na demonštráciu použitia jednotlivých ekvivalentov, spresňujúce poznámky v zátvorkách, synonymá a antonymá slov, valencie jednotlivých slovies, štýlové a odborové charakteristiky a prepis výslovnosti hesiel. Výslovnosť je nahovorená rodeným Angličanom.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2008 ISBN: 9788089323111 Rozmer: 135×190 mm Jazyk: slovenčina, angličtina

Zaradené v kategóriách