Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

World of Warcraft: Battle Chest


🍎 Je nám ľúto, ale predaj už skončil

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Bezkonkurenčný balík, ktorý obsahuje World of Warcraft, rozšírenie World of Warcraft: The Burning Crusade, World of Warcraft Battle Chest Guide + The Burning Crusade Strategy Guide - oficiálne príručky k obom hrám a prvých 30 dní hrania ZDARMA!

World of Warcraft
4 roky ubehli od bitiek, ktoré ste zažili v hre Warcraft III: Reign of Chaos a v zemi Azeroth sa schyľuje k ďalšej pohrome.

World of Warcraft je on-line RPG hra zasiahnutá do prostredia hier Warcraft. Hráči prevezmú úlohu hrdinu Warcraftu a budú preskúmavať, prebíjať sa a plniť úlohy po celom svete Warcraftu. V hre sa stretnete s tisíckami hráčov z celého sveta, ktorý spolu môžu spolupracovať alebo bojovať.

World of Warcraft: The Burning Crusade
World of Warcraft: The Burning Crusade je prvý datadisk k najhranejšej MMORPG World of Warcraft. Známemu svetu dodáva nový rozmer - obohacuje ho o nové rasy, svety, povolania, predmety a ešte mnoho iného. Od porážky Burning Legions na Mount Hyjal už uplynulo niekoľko rokov a národy Azerothu se stále snažia spamätať z utrpených rán. Hrdinovia hordy i aliancie začali objavovať nové svety. Prešli temným portálom, ktorý ich zaviedol až za hranice známeho sveta. Aké nebezpečia a prekvapenia tam na nich číhajú? Tajomní démoni totiž neboli úplne porazený a hrozba Burning Crusade visí znova ako damoklov meč nad svetom Azerothu.

Burning Crusade prináša aj zvýšenie max. levelu na 70, dve nové rasy včetne krvavých elfov, mesto Quel`Thalas, nový kontinent Outland, množstvo vysokoúrovňových dungeonov po celom svete Azerothu, novú profesiu Jewelcrafting a ešte mnoho mnoho iného. Máme sa na čo tešiť :)

Pre hranie tejto hry je potrebné pripojenie k internetu a platenie mesačných poplatkov za hru cez kreditnú kartu, alebo Game Time kupónmi.
Info o Game Time kupónoch k WoW nájdete tu
Pri inštálacii hry je NUTNÉ zadat číslo kreditnej karty alebo kód z Game Time kupónu.

Rozmer: neuvedený