✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Výhodné ceny ✅ Bezpečný nákup Z dvoch rôznych uhľov sa pozrieme na to, ako môžme zabezpečiť prežitie kávového priemyslu, ktorý čelí výzvam zo strany klimaticných zmien. Preskúmame nástrahy jednej s producentských krajín - Nicaragui, a na odľahčenie nám Michelle Johnson predvedie svoj degustačný experiment, ktorý spochybní spôsob akým premýšľate, opisujete či prežívate chuť kávy. Dočítate sa, aké ťažké môže byť pre baristov dokončiť počas zmeny príbeh a pozrieme sa drobnohľadom na našich stockistov, Pikola Šumperk a Mad Drop Bratislava.
V našom doteraz najdlhšom článku rozoberieme príbeh Jamesa Freemana a jeho legenárnej americkej pražiarne Blue Bottle coffee, sadneme si na konverzačnú kávu s Eddiem Twitchettom z britských Roundhil Roasters a pozrieme sa na kávovú scénu u protinožcoch - v Sydney.