Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Lazár

Lars KeplerIkar (2019) • Séria Joona Linna • 7. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
15,90€
Zľava 28%
11,50€

📚Prečítaná za 8,75€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup


Nová kniha od autora bestsellerov Hypnotizér, Stalker, Ihrisko, Lovec králikov .

V byte na predmestí Osla nájdu mŕtveho muža. Ukáže sa, že obeťou bol dosiaľ neznámy vykrádač hrobov a zberateľ morbídnych trofejí. Keď polícia otvorí mraziaci box v kuchyni, objaví príšerný nález. Jedna z trofejí sa priamo týka komisára Joonu Linnu.

O niekoľko dní kontaktuje Linnu nemecká komisárka a požiada ho o pomoc pri vyšetrovaní vraždy v kempingu pri Rostocku. Obeťou bol opäť sexuálny násilník. Joona pochopí, že zdanlivo náhodnú súvislosť nemôže ignorovať. Stopy však vedú k Jurekovi, k človeku, ktorý mal byť už dávno mŕtvy. Niektorí by to možno nazvali zázrakom, iní nočnou morou. Veď tento „Lazár“ je najhorší sériový vrah všetkých čias v severnej Európe. Joonovi intuícia vraví, že Jurek je zapletený aj do ďalších brutálnych úmrtí, ale aký má motív? Je to začiatok jeho posledného diabolského plánu: nájsť Joonovo slabé miesto a raz a navždy ho zničiť?

Komisár Linna si myslel, že to najhoršie už má dávno za sebou, lenže všetko sa ešte len začína!

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Lazarus Rok vydania: 2019 ISBN: 9788055165714 Rozmer: 150×230 mm Počet strán: 488 Väzba: pevná Štýl: špionážny, napínavý, psychologický, mysterióznyJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách