Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Krvavé stopy

Ako nájsť vraha, ak obete nemajú nič spoločné?

Angela MarsonsIkar (2018) • Edícia Svetový bestseller • Séria Případy Kim Stoneové • 5. diel

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
13,90€

📚Prečítaná za 7,65€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Mŕtva žena s jedinou čistou bodnou ranou do srdca pôsobí na prvý pohľad ako obeť nevydarenej lúpeže a zdá sa, že život starostlivej a bezúhonnej sociálnej pracovníčky tak vyhasol omylom. Detektívke Kim Stonovej však na prípade čosi nesedí.
Keď polícia nájde telo drogovo závislého dievčaťa s rovnakou bodnou ranou, Kim vytuší, že ide o prácu toho istého vraha. Okrem chladného a premysleného usmrtenia však medzi obeťami nenachádza nijakú súvislosť. Taký komplikovaný prípad ešte nemala. Počas zúfalého pátrania po zvrátenom páchateľovi odvádza Kiminu pozornostť doktorka Alexandra Thornová. Psychopatka, ktorú Kim v minulosti poslala za mreže, jej totiž pošle hrôzostrašný list. Alex je tentoraz odhodlaná udrieť na najzraniteľnejšie miesto a donúti Kim stretnúť sa so ženou, ktorá je zodpovedná za smrť jej malého brata.
Počet obetí narastá a Kim so svojím tímom postupne rozmotáva spleť záhad a krôčik po krôčiku sa dostáva k vrahovi. V smrteľnom nebezpečenstve sa nakoniec ocitá aj jedna osoba z jej radov, lenže tentoraz možno Kim nebude mať toľko sily, aby všetkých zachránila.
Krvavé stopy sú strhujúcim trilerom, ktorý nepustíte z rúk od prvej strany až po dramatický zvrat v závere.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Blood Lines Rok vydania: 2018 ISBN: 9788055160078 Rozmer: 135×207 mm Počet strán: 392 Väzba: pevná Štýl: tragický, mysteriózny, napínavýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách