Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Season Report

Best of the best jar 2017

Brandy (2017)

🍎 Vypredané
5,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Jar je obdobím, keď sa v prírode všetko začína odznovu. Cyklus, ktorý naštartuje rozpukom, prechádza obdobím kvetov a končí časom odkvitania z palety jesenných farieb, ktoré by nenamiešal ani ten najlepší maliar na svete.

Aj naše životy majú svoje cykly. Niekedy sme na vrchole, inokedy sa snažíme odraziť od dna alebo prekonať samých seba. Jednoducho kolobeh nášho života. Preto je dôležité naučiť sa vychutnávať si život plnými dúškami a okrem neustáleho pachtenia sa za úspechmi, si ten úspech občas aj užiť. Lebo každá minúta nášho bytia je ako nerozpovedaný príbeh.

V magazíne Season Report ich nájdete hneď niekoľko. Doprajte si niečo výnimočné ako limitovanú edíciu hodiniek Oris Carl Brashear, nesúce meno amerického mariňáka, ktorý sa napriek hendikepu stal jedným z najlepších potápačov amerického námorníctva. Zbierajte niečo hodnotné, pretože staré veci v sebe skrývajú nielen niečo historické ale aj malé veľké osudy ľudí z dávnej minulosti. A niekedy sa tá HiStory môže stať aj tým vaším príbehom. Ten román menom život môžete napísať aj dobrodružným výletom do skutočného raja na svete - rezortu Gili na Maldivách. Alebo, ochutnajte svet tých najzaujímavejších chutí od najlepšej kuchárky v Ázii Margarity Forés.

Aj také výnimočné bytie je na planéte Zem. Plné farieb, vôní, chutí, duševna a krásy. Keď budete už v tom rozbehu ako je jar v roku 2017, dajte si pauzu a užite si výnimočné chvíle s magazínom Season Report.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2017 ISBN: 9771337599000 Rozmer: 270×200 mm Počet strán: 160 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách