Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

39 rád ako budovať svetovú firmu s investorom (e-kniha)

Od inovatívnych nápadov až po vstup na burzu


🌴 Okamžite na stiahnutie
9,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Máte podnikateľský nápad, o ktorom si myslíte, že môže zmeniť svet?
Práve táto publikácia ľudskou rečou vysvetľuje, ako na Slovensku funguje financovanie začínajúcich a už aj naštartovaných firiem, najmä takých, ktoré majú spoločnú črtu – ambície a potenciál na rýchly rast. Dozviete sa, ako so svojím nápadom môžete osloviť biznis anjela, kedy ste už dozreli pre venture kapitál či dokonca private equity. Od ľudí, ktorí si týmto procesom prešli pred vami, sa dozviete ako svoj nápad alebo už existujúcu firmu potenciálnym investorom dobre prezentovať a na čo sa pripraviť, aby ste získali financovanie. Odhaľuje zákutia alternatívneho financovania start-upov aj etablovaných spoločností - od vstupu investora, cez spoločné podnikanie, až po jeho exit z podniku a prípadný vstup na burzu.

Autori opísali niekoľko známych aj menej známych slovenských biznis príbehov, ktoré boli financované partnermi, ktorí poskytujú alternatívne financovanie na rozdiel od tradičného modelu rozvoja firmy v spolupráci s bankami. Kniha uvádza argumenty o pridanej hodnote, ktorú okrem peňazí takíto investori prinášajú do spoločností - sú to najmä skúsenosti z odvetvia, rozhľad, štruktúrované riadenie firmy cez čísla a vlastné rozsiahle kontakty. Každá minca má však dve strany a dozviete sa aj to, na čo sa musí podnikateľ pri živote s investorom pripraviť, aká je jeho motivácia a kedy sa priority akcionárov môžu začať rozchádzať.

Nazrite vďaka tejto publikácii do zákulisia financovania firiem ako sli.do, Datamolino, Piano Media, Orderlord, Vesigen, Pygmalios, Etarget, rádio Express, Profesia, Slovanet, STD Donivo, NAY, Kofola, Asseco a ďalších.

Rok vydania: 2016 Počet strán: 227 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách