Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Cvičebnica nemeckej slovnej zásoby

Cvičebnica nemeckej slovnej z. - Übungsbuch des deutschen Wortschatzes - didaktis - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu les


🍎 Vypredané
9,39€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Übungsbuch des deutschen Wortschatzes
Cvičebnica je rozdelená do 25 tematických kapitol podľa slovenských maturitných tém. Každá téma obsahuje konverzačné úlohy a písomné úlohy zamerané na slovnú zásobu. Úlohy sú pútavo doplnené fotografiami, obrázkami, grafmi, krížovkami a osemsmerovkami.
Rozsahom slovnej zásoby a náročnosťou zodpovedá požiadavkám na maturitu úrovne B, teda úrovni B1 podľa Spoločného európskeho rámca Rady Európy.
Cvičebnica prezentuje kapitoly pozostávajúce z troch základných častí – WORTSCHATZ (nemecko-slovenský slovníček), SPRECHEN (úlohy zamerané na ústny prejav) a ÜBUNGEN (rozmanité písomné typy úloh, ktoré zábavnou formou vedú k osvojeniu, precvičeniu a správnemu používaniu slovnej zásoby).
Publikáciu dopĺňa kľúč so správnymi riešeniami úloh.
Publikácia je určená pre mierne až stredne pokročilých – pre študentov stredných škôl ako príprava na nižšiu úroveň maturity a pre jazykové školy. Využijú ju aj študenti na prípravu na štátne a medzinárodné skúšky.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2006 ISBN: 8073580578 Rozmer: 166×240 mm Počet strán: 168 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách