Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Diabol v zrkadle (s podpisom autora)


🍎 Vypredané
11,95€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kniha je podpísaná autorom.
Ďalší prípad Steina a Barbariča vás zoberie do stredovekej Viedne!
Nad Viedňou, niekdajším sídlom cisára, sa sťahujú mračná. Špióni biskupa Khlesla zavetrili stopu protestantského sprisahania, ktorého cieľom je likvidácia najvyšších katolíckych hodnostárov. Obeťou prvého útoku sa stane sám arcivojvoda Matej Habsburský. Kým lekári bojujú o jeho život, Stein, Barbarič a Jaroš v uliciach Viedne a blízkom okolí pátrajú po neúprosnom vrahovi. Možno je to úloha nad ich sily - za maskou „diabla v zrkadle“ sa údajne skrýva človek, ktorý sa pohybuje v najvyšších kruhoch. Napätie medzi viedenskými katolíkmi a protestantmi sa stupňuje a vkráda sa i medzi Steina a Barbariča. Nebudú nakoniec stáť jeden proti druhému?

Koho môže kniha zaujať: Všetkých, ktorí majú radi dobre vystavaný detektívny príbeh s dobrou zápletkou a prekvapivým koncom, popretkávaný vtipnými hláškami. Bonusom je Červenákova znalosť histórie Slovenska a našich susedov.

Vypočujte si Knižný soundtrack k tejto knihe!
Autor exkluzívne pre vás vybral skladby, ktoré sa hodia k čítaniu tejto knižky. Ak si chcete prehrať všetky skladby, potrebujete mať nainštalovanú bezplatnú aplikáciu Spotify, ktorú ziskate aj po kliknutí na prehrávanie a potom "Get Spotify". V prípade problémov s prehrávaním hudby si pre inšpiráciu môžete pozrieť a aspoň vyhľadať jednotlivé skladby vybrané autorom (napríklad cez Youtube.com).
Viac o našich knižných soundtrackoch.


Rok vydania: 2016 Rozmer: 130×210 mm Počet strán: 280 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: historický

Zaradené v kategóriách