Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zlatá žatva

Tajná správa, vierolomnosť, úklady a úspech daný od Boha Zlatá žatva zavedie čitateľa z Perzie do upadajúceho...

Tessa AfsharKumran (2016) • Séria Žatva • 2. diel

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
11,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Tajná správa, vierolomnosť, úklady a úspech daný od Boha

Zlatá žatva zavedie čitateľa z Perzie do upadajúceho Jeruzalema. Osud biblického Nehemiáša, ktorý sa podujme vzkriesiť mesto svojich predkov a obnoviť zničené hradby, sa prepletá s komplikovanou zápletkou, kde hlavnú rolu hrajú úklady a zrada.
Keď pisárka Sára vstúpi do dohodnutého manželstva s Dáriom z Pasargád, stane sa členkou perzskej aristokracie. Má bohatstvo, majetok, postavenie a moc a do manžela sa úprimne zaľúbi. Jej cit však zostáva neopätovaný. Dárius sa zúčastnil mnohých bojov proti neľútostným nepriateľom, no keď sa má postaviť pred svoju ženu a povedať jej pravdu o sebe, prvý raz v živote pocíti strach.



Tessa Afsharová získala za svoj román Perla v piesku cenu Reader’s Choice Award 2011 v kategórii Nový autor roka. Narodila sa v Iráne, kde prežila prvých štrnásť rokov svojho života. Potom navštevovala anglickú dievčenskú internátnu školu a napokon sa natrvalo usadila v Spojených štátoch. Tessa získala titul M.Div na Yalovej univerzite, kde pôsobila ako členka vedenia biblického spoločenstva na Divinity School. V súčasnosti vedie službu ženám a modlitbovú službu. V našom vydavateľstve sme vydali jej tituly Perla z Moabu, Perla v piesku a Rubínová žatva.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2016 ISBN: 9788089487752 Rozmer: 176×250 mm Počet strán: 288 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách