Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Termofľaša Najkrajšie výhľady sú tie, ktoré zdieľame spolu

Ľúbené (2024)

🍌 Odosielame o 9 dní.
25,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Fľaša, za ktorou sa bude skrývať množstvo nezabudnuteľných spoločných príbehov a bude pripomienkou, aké dôležité je deliť sa o krásu sveta s tými, ktorých ľúbime. Každý dúšok z tejto termofľaše Ťa prenesie na miesta, kde ste stáli spoločne s priateľmi alebo rodinou, obdivovali výhľady a zdieľali pocit radosti a súdržnosti. Je to pripomienka, aby ste sa zastavili, vdýchli a užili si prítomný moment spoločne. Pretože práve to sú tie najcennejšie momenty v živote.

PREČO BY SA MALA TÁTO TERMOFĽAŠA STAŤ SÚČASŤOU TVOJEJ VÝBAVY S KAMARÁTMI?

SYMBOL SPOLOČNÉHO OBJAVOVANIA: Táto fľaša je pripomienkou, že najkrajšie zážitky a výhľady sú o to krajšie, keď ich môžeme zdieľať s tými, na ktorých nám záleží. Je ideálnym spoločníkom na každú horskú výpravu, kde každý dúšok z neho pripomenie silu a krásu spoločne prežitých chvíľ.

SPOĽAHLIVOSŤ: Kvalitná nerezová oceľ sa postará o to, aby Tvoje nápoje zostali chladné alebo hrejivé až po dobu 12tich hodín.

DARČEK, KTORÝ HOVORÍ VIAC: Termofľaša je dokonalým darčekom pre kamarátov, rodinu alebo kolegov, s ktorými si zdieľal nezabudnuteľné chvíle v prírode, alebo pre tých, s ktorými sa tešíš na nové dobrodružstvá.

VLASTNOSTI TERMOFĽAŠE A STAROSTLIVOSŤ

Materiál: Termofľaša je vyrobená z kovu, smaltu a vrchnáčik zdobí drevo bambusu.

Objem: Turistická termofľaša má objem 500ml

Farba: Biela

Starostlivosť: Fľašu odporúčame čistiť ručne.

Vlastnosti: Termofľaša udrží teplotu vody takmer 12 hodín počas mrazivých aj horúcich dní.

Použitie: Termofľašu môžeš vziať so sebou kamkoľvek a vychutnať si z nej všetky možné studené či horúce nápoje. Termofľaša nie je vhodná na použitie v mikrovlnnej rúre a na ohrev na indukčnej platni, plynovom sporáku či ohni.

DIZAJNOVANÉ A POTLÁČANÉ NA SLOVENSKU. 

Rok vydania: 2024 Rozmer: 76×234 mm Väzba: krabička

Zaradené v kategóriách